Özel Çağsu ve Fatma Hatun Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Cavit Demir ve eşi Fatma Demir, işletmelerinin sınırlarını genişletti.

Son olarak Çağsu Hastanesine yaptıkları ek bina ile Bolu'da sağlık sektörünün gelişmesini sağlayan başarılı çift şimdi de Ankara'ya bir güzellik merkezi kazandırdı. Cavit Demir Ankara'da açtığı ayaksağlığı ve güzellik merkezinin açılışında birçok davetliyi ağırladı. Bolu'dan da bir çok iş adamının katıldığı açılış töreni Bolulu sanatçılar Safiye Soyman ve Ramazan Çelik'in de katılmasıyla renkli eğlenceli anlar yaşandı.

Ayak sağlığı üzerinde önemli bir merkez olmayı hedefleyen Albina Ayak Sağlığı ve Güzellik Merkezinde Batık Tırnak, diyabetik ayak, medikal ayak bakımı yapılmaktadır. Ayak bakımında 3t tedavisi de yapılan merkez bölgenin Gözde salonu olmaya aday. Açılış töreninde renkli görüntülerde sahnelendi. Fatma Hatun Hastanesi çalışanları, Fatma Demir'e Fatma Hatun Hastanesinin doktorlarının resminin olduğu bir duvar saati hediye ettiler. Yeni iş yerinde en güzel köşeye bu saati asacağını söyleyen Fatma Demir, Fatma Hatun Hastanesi çalışanlarının hazırladığı özel hediye için ayrıca teşekkür etti. Cavit Demir de Ankara'da bir işletme açmanın mutluluğunu yaşadığını bundan sonrada yeni girişimler de bulunabilmek için daha da çok çalışacaklarını, ne kadar fazla kişiye istihdam sağlayabilirse o kadar mutlu olacağını söylemiştir. Haber Merkezi