Milli Takımlar teknik ekibi, en üst 2 ligi yakından takip edecek. Teknik ekip bugün oynanacak olan Boluspor-Adana Demirspor maçını da izleyecek.
Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Abdullah Avcı'ya bağlı Milli Takımlar'da görev yapan teknik direktörler, Spor Toto Süper Lig'de ve bu hafta başlayacak olan PTT 1.Lig'deki karşılaşmaları bizzat tribünden takip ederek, oyuncuların son form durumlarını yakından takip edecek. Spor Toto Süper Lig'de haftanın ilk maçı olan Kasımpaşa A.Ş.-KDÇ. Karabükspor maçını Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile yardımcısı Gökhan Geylani ve Milli Takımlar İzleme Komitesi'nden Turan Sofuoğlu tribünden takip edecek. Turan Sofuoğlu ayrıca Cumartesi günü İstanbul'daki Orduspor-Eskişehirspor maçında bulunarak gerekli raporlamayı yapacak. A Milli Takım Teknik Heyeti, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçında hazır bulunurken, aynı gün aynı saatte Manisa'daki Akhisar Belediyespor-Gençlerbirliği maçında yine Milli Takımlar İzleme Komitesi'nden Ergin Parlar görev yapacak. Pazar günkü Bursaspor-İstanbul BBSK karşılaşmasını Ergin Parlar ve Adnan Örnek, Trabzonspor-Sanica Boru Elazığspor maçını ise Şenol Ustaömer ile Güngör Şahinkaya yerinden takip edecek.A Milli Takım Teknik Heyeti, Beşiktaş-Galatasaray maçında da tribündeki yerini alacak. Haftanın kapanış maçı olan Medical Park Antalyaspor-Kayserispor maçını ise A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı seyredecek.
PTT 1.Lig'de takip ediliyor
PTT 1.Lig'de 2012-2013 sezonunun açılış maçı olan Boluspor-Adana Demirspor karşılaşmasını Ümit Milli Takım Kaleci Antrenörü Nihat Yüksel seyredecek. Gökhan Geylani de Kartalspor-Göztepe A.Ş. maçını raporlayacak. U21 Fiziksel Performans Antrenörü Dursun Genç, Torku Konyaspor-Bucaspor maçında, Tolunay Kafkas da Karşıyaka-Manisaspor maçında görevli olacak.