Başkan Abdullah Abat kulübe ömür boyu gelir getirmek için altın imzayı geçtiğimiz günlerde attı. Göreve başlamasıyla ilk yılında futbol takımının başarısı için mücadele eden Başkan Abat, ikinci hedefi olarak futbol takımının yeni tesislere geçmesini kendisine hedef seçmişti.
Özel Haber; Fahri Gündüz
Boluspor'da bir tarafta futbol takımının lige çıkması için mücadelesi sürerken, Başkan Abdulah Abat da bir taraftan yeni tesislere geçmenin mutluluğunu yaşıyor.
Özel İdare tarafından yaptırılarak Boluspor'a kazandırılan Sosyal Tesislerin aylar önce yapımı tamamlanmıştı. Abdullah Abat yönetiminin göreve başlamasıyla birlik de hızlandırılan iç teşrifatın yerleştirilmesi en kısa zamanda biterken, en büyük sorun ise ısınma problemi olmuştu.
Yeni tesislerin ısıtılması noktasında büyük sıkıntı yaşayan Boluspor yönetim kurulu, aylardır yakıt sorununu çözmek için büyük bir mücadele vermişlerdi.
Kamuoyunda yeni tesise ne zaman geçilecek diye sorular sorulurken Boluspor Başkanı Abdullah Abat, aylardır sürdürdüğü çalışmada zaferle ayrılan kişi oldu.
Tüm yoğunluğunu tesisin ısınması için ayıran Abat, doğal gaz firması Aksa ile sorunu çözüp Boluspor'un abonelik işini bitirmişti. Yeni tesisin Özel idare tarafından yapılmasından dolayı abonelik işlerinde büyük sorun yaşanırken, Vali İbrahim Özçimen, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Abdullah Abat inisiyatif alarak sorunu da halletmiş oldu.