Gerçekleştirilen kongre sonrası göreve gelen Savaş Abak ve yönetim kuruluna ilk ziyareti, eski kulüp Başkanı Abdullah Abat ve arkadaşları gerçekleştirdi.
Savaş Abak'ın Boluspor'da başkanlık makamını almasından sonra eski başkan Abdullah Abat'tan hayırlı olsun ziyaretine geldi. Kongre öncesi kim başkan olursa olsun destek olacağız mesajını veren Abdullah Abat ve arkadaşları, Başkan Savaş Abak ve ekibinin yanında olduklarını gösterdi.
“HER TÜRLÜ DESTEĞİ VERMEYE HAZIRIZ VE YANINIZDAYIZ”
Eski başkan Abdullah Abat kendi döneminde bulunan birçok yönetici arkadaşı ile adeta Boluspor tesislerine çıkarma yaptı. Başkan Savaş Abak ve ekibine yanındayız mesajı veren Abdullah Abat, Zor bir göreve geldiniz. Boluspor yönetmek her şeyden zordur. Ama sizler yaşamlarınızda zorlukları seven ve başarılı olan arkadaşlarsınız. Bu başarılarınızı Boluspor'da sürdüreceğinizden eminiz. Bizde sizlere her türlü desteği vermeye hazırız ve yanınızdayız. Yeni göreviniz hayırlı olsun” dedi.
ABAK; GÖREVE İSTEYEREK, İNANARAK GELDİK”
Boluspor'un çiçeği burnundaki Başkanı Savaş Abak ziyaret esnasında yaptığı konuşmada, Sizin bugün ziyaretiniz bizleri çok memnun etti. Tabii ki zor bir göreve isteyerek, inanarak geldik. Bu zorluklarda bizim yanımızda olmanız, bizim çalışma isteğimizi güçlendirecektir. Sizlerden aldığımız destek ve güçle güzide kulübümüzü en iyi yerlere getirip hem eski başkanlarımızı, hem yöneticilerimizi ve taraftarımıza layık bir kulüp ortaya çıkartacağız. Bu yolda da çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.