Haber: Adnan KARABULUT

Türkiye'de liglerin bitmesinin ardından Boluspor Başkanı Necip Çarıkcı kongre yapılacağını ve kongrede aday olmayacağını açıkladı. Kongreye sayılı saatler kala Boluspor'da 2012-2013 yılları arasında başkanlık yapmış ve 9 yıl boyunca yönetimde bulunan Abdullah Abat Bolu Belediyesi'nin de desteğini alarak aday olduğunu açıkladı. Yeterli çoğunluğun sağlandığı kongreye Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Belediye Sözcüsü Rasim Özdemir, AK Parti İl Başkanı Nurettin Doğanay, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Örnekbaş katıldı.

“YENİ BAŞKAN VE YENİ YÖNETİM YALNIZ YÜRÜMEYECEK”

Kongrede kürseye çıkan yapan Tanju Özcan, "Ben delegelerin hepsine teşekkür ediyorum. Sezonun başlamasına az bir süre kala toplandıkları ve bu kongrede sonuç olacağı için mutluyuz. Sürekli bir algı var. Boluspor'un borcu var diye. Evet Boluspor'un borcu var. Ödenmeyecek bir borç değil bu borç. Bu borç sadece Sayın Abat ve yönetimin borcu değil. Aynı zamanda hepimizin borcu. Ben Sayın Abant'a ve yönetim kuruluna teşekkürlerimi sunuyorum. Böyle zor bir dönemde elini değil gövdesini taşın altına koydu. Biz de onu yalnız bırakmayacağız. Burada herkes var. Farklı siyasi partiler farklı siyasi düşünceler burada hep beraber. Bizim ortak felsefemiz Boluspor. Herkes elinden geleni yapacak. Siz yalnız yürümeyeceksiniz" diye konuştu.

“YENİ BAŞKANA VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLİYORUM”

Boluspor'da emekliye ayrılan eski Başkan Necip Çarıkcı, "Bu pandemi sürecinde bana yardım eden ve benim arkamda duran herkese teşekkür ediyorum. Ben emekliye ayrıldım. Boluspor'un yeni başkanı olacak Abdullah Abat Başkanıma başarılar diliyorum" diye konuştu.

“BOLUSPOR HAKETTİĞİ YERLERE GELECEK”

Boluspor'un kongrede başkan adayı Abdullah Abat, kürsüye çıkarak seçimlerden önce son konuşmasını yaptı. Abat, "Biz bu yola çıkarken herkesten destek aldık. Fatih Metin'den, Tanju Özcan'dan, Nurettin Doğanay'dan, Fehmi Küpçü'den ve Arzu Aydın'dan sözlerimizi aldık. Boluspor'u maddi ve sportif anlamda iyi yerlere gelmesi için çabalayacağız. Ben Necip Çarıkcı'ya kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Boluspor'u şampiyon yapacağız diyemiyorum. Boluspor'u maddi ve sportif anlamda iyi yerlere getireceğiz diyoruz. İlk sezonda olmasa bile şampiyonluk ve Play-Off bizim her zaman hedefimiz olacak. Ben bana destek veren herkese teşekkür ediyorum. Yeni bir dönem başlıyor. Boluspor hak ettiği yerlere gelecek" şeklinde konuştu.

BAŞKAN ABAT

Tek aday olarak girdiği seçimden sonra başkanlığını ilan eden Abat, Dün saat 14.00 civarında başkan adayı olduğumu açıkladım. Daha doğrusu açıklama gereği istedim. Gönül isterdi ki bu işi gerçekten gönül rızasıyla, hevesli, heyecanlı birisi yapsın. Bu bizim isteksiz olduğumuz anlamına gelmesin. Son anda siyasilerin ve sayın Belediye Başkanımızın desteklerini alarak bu işi doğru bir şekilde yapmak için 2013 yılında bıraktığım Boluspor başkanlığına geri döndük. Her şey Boluspor için. Boluspor'u daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Biz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın” şeklinde konuştu.

Abdullah Abat Başkanlığında oluşan yönetim kurulu listesi şu şekilde:

1-Abdullah Abat

2-Ercan Açıkalın

3-İlhami Akça

4-Rahmi Aksoy

5-Ufuk Alın

6-Kenan Altundağ

7-Alper Altuntaş

8-Yasin Atasayar

9-Murat Avcı

10-Abdullah Ayarcan

11-Ferhat Bağcı

12-Sinan Barut

13-Fevzi Canbek

14-Kemal Ceylan

15-Suat Çelen

16-Fazıl Çiftçi

17-Sezai Doğanay

18-İsmail Duru

19-Rıdvan Erbaş

20-İbrahim Ercan

21-Haşim Erdoğan

22-Tamer Erdoğan

23-Cem Karsu

24-Gazi Konuk

25-Sefa Korkmaz

26-Şaban Kök

27-Sefa Meral

28-Ahmet Örnekbaş

29-Ümit Özçakır

30-Oğuzhan Özçelik

31-Mehmet Erhan Özdemir

32-Rasim Özdemir

33-Burak Özkan

34-Nejat Öztürk

35-Adem Soykan

36-Hakan Surkit

37-Serkan Süzgen

38-Yavuz Selim Şabablı

39-Ali Şen

40-Murat Sarper Şen

41-Hüseyin Tayşi

42-Aydoğan Tekin

43-Tacettin Turan

44-Kadir Uzun

45-Ahmet Uzunoğlu

46-Abdullah Sefa Üstün

47-Emrah Yaman

48-Ümit Yaman

49-Vedat Yardemir

50-Serdar Yıldız

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-Musa Çetin

2-Sadettin Onur Başkurt

3-Tolga Becikoğlu

4-Mine Erbek

5-Sinan Darak

6-Gökhan Özçelik

7-Bedirhan Erdoğan

8-Mevlüt Sefa Özçelik

9-Koray Varlık

10-Ömer Sadık Alaşa

11-Savaş Sakarya

12-Ali İsmet Atik

13-Onurhan Özçelik

14-Hasan Koçyiğit

15-Zeki Varlık

16-Gökhan Çiçekdenk

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER

1-Gökhan Dere

2-İlkay Bağatır

3-Ömer Zeren

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELER

1-Erkan Özdemir

2-Zihni Öztürk

3-Mehmet Altıngün