Boluspor'un Antalya Belek kampı tüm hızıyla devam ediyor. Kırmızı-beyazlıların genç oyuncusu Abdülaziz Solmaz, Antalya kampının çok verimli geçtiğini ve ikinci yarıda bambaşka bir Boluspor izleteceklerini söyledi.

HABER: Fahri GÜNDÜZ

“DEFANSİF YÖNÜMÜZ DAHA DA GÜÇLENDİ”

Boluspor'un yıldız oyuncusu Abdülaziz Solmaz, Günde çift antrenman yapıyoruz. Arkadaşları ağabeylerim inanılmaz çalışıyorlar. Antrenmanlarda herkeste inanılmaz bir hırs var. Tabiri caizse, kemik seslerini duyuyoruz” dedi.
Abdülaziz sözlerini şöyle sürdürdü: Kamp gerçekten çok güzel geçiyor. Talihsiz bir sakatlık yaşadım antrenmanda. Bu kamp benim için çok önemli. Hem fizik gücü hem de kondisyon anlamında kendimi toparlamak istiyordum. İkinci yarıya daha iyi bir şekilde girmek istiyordum. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamam. Allah'ta böyle bir sakatlığı kimseye nasip etmesin. Biz yine küçük bir sakatlıkla bunu geçirdik. Kampa gelince, ben 3-4 gündür takımla birlikte antrenmanlara çıkamıyorum. Sürekli kendim ekstra çalışmalar yapıyorum. Yapabildiğim kadar çalışıyorum. Takım gerçekten çok iyi çalışıyor, özveriyle çalışıyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz. Arkadaşlarım, ağabeylerim inanılmaz çalışıyorlar. Antrenmanlarda herkeste inanılmaz bir hırs var. Tabiri caizse, kemik seslerini duyuyoruz. Yeni gelen iki tane arkadaşımız, ağabeyimiz var. Bunların gelmesiyle birlikte, takımın daha güçlü olduğuna inanıyorum. Defansif yönümüz daha da güçlü hale geldi. Takımda inanılmaz bir rekabet ortamı var. Kimsenin forması garanti değil. İnşallah ikinci yarı için en iyi şekilde hazırlıklarımızı bitirip, kazasız, belasız Adana Demirspor karşılaşmasına çıkmak istiyoruz.”
“BİZE POZİTİF ENERJİ VERİYOR”
Yıldız oyuncu, Oğuz Çetin ile çalışmalarının kendileri için büyük bir şans olduğunun altını çizerek şunları dile getirdi: Bizim için bence büyük bir avantaj. Çünkü mazisi, başarılarla dolu, kariyeri başarılarla dolu. Ondan çok şeyler öğrenebileceğimizi düşünüyorum. Ona çok katkılar sağlayacağımızı da düşünüyorum. Bize her zaman pozitif enerji veriyor. Antrenman bilgisi çok iyi. Futbolcu psikolojisinden çok iyi anlıyor. Gerçekten takıma ayrı bir renk kattığını düşünüyorum. Hocamızın geldiği günden bu yana, bir çıkış yakaladık. İnşallah bize verdiği katkılarla,birlikte bunu sezon sonuna taşırız.”
“PUAN FARKINI KAPATABİLECEK GÜÇTEYİZ”
İkinci yarı öncesinde liderle puan farkının çok fazla olmadığını dile getiren Solmaz, sözlerine şöyle devam etti:7 puanlık var aslında, 3 puanlık sistemde çok büyük bir fark değil. Biz inanırsak, 7 puan çok büyük bir fark değil. 2 veya 3 maç üst üste kazandığınız zaman, kazandığınız zaman puan cetvelinde bir anda yukarılara tırmanıyorsunuz. Adana Demirspor gibi, haftalar boyunca puan alamadılar. Bir seri yakaladılar. Biz de bunu yakalayabiliriz. Çünkü iyi bir takımımız var. İyi bir çıkış yakaladık. Çok talihsiz maçlar kaybettik. Şuan bu kaybedilen puanların değerini daha iyi anlıyoruz. Mesela iç sahada oynadığımız, Ankaragücü maçı. Kaybettiğimiz iki puan bizim için çok önemliydi. Yine bir Manisaspor maçı. Biz iç sahamızda iki galibiyet yerine, 4 galibiyet alabilseydik. Çok daha iyi yerlere gelebilirdik. Ama ne yazık ki biz bunu başaramadık. Çok iyi oynadığımız, kötü oynadığımız maçlarda oldu. Keşke demek istemiyoruz ama oradan bir 4 puan daha çıkarabilseydik. Şuan çok farklı yerlerde olurduk. Ama bu puan farkını kapatabilecek durumdayız. İnşallah Adana Demirspor karşılaşması ile seri galibiyetlere başlamak istiyoruz.”