Boluspor Kulübü Başkanı Abdullah Abat, Manisa'ya da mutlak galibiyet parolasıyla gidiyoruz. Lig tablosuna baktığımızda, 4-5 tane aynı puanda olan takımın yanı sıra bu takımlara da çok yakın puan da olan takımlar var” dedi.
Kırmızı beyazlı ekibimizin Manisa'ya hareketinden sonra açıklamalarda bulunan Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Maalesef bu sezon geçen sezon olduğu gibi çok misafirperver bir takım olmaya devam ediyoruz. İç sahada bir istikrar yakalayamadık. Dışarıda galip geliyoruz, içeride maalesef ne hikmetse maçlarımızı kazanamıyoruz. Bu haftadan sonra kopmaların yaşanacağı haftalara giriyoruz. Futbolcular ve teknik heyet bunun bilincinde. Şayet bu maçı alırsak, buradaki Urfa maçı bizim için final maçı olacak. Ondan sonra iki maçı da alırsak, takımın Play-Off'a gireceğine inanıyorum. Çünkü ondan sonra bir Ankaragücü maçı var. Tabi bu maçların hepsi zor. Kolay maç yok bu saatten sonra. Başka bir şansımız yok şu an. Bizler inandık. Bunu da başaracak güçteyiz” dedi.
“BU BÖYLE GİDECEK DİYE BİR ŞEY YOK”
Bu sezon ligde çok sık yaşanan hakem hataları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Abat şunları dile getirdi Bu konuları Federasyon başkanı ve başkan yardımcısı ile görüşüyoruz. Bizim tek istediğimiz, bizim oynadığımız karşılaşmaları kaldırabilecek hakemler ve belirli bölgelerden hakemler istemediğimizi deklare ettik. Sonuçta Karşıyaka maçında çok iyi oynamadık. Mücadele anlamında belki de sezonun en kötü maçını oynadık. Verilmeyen bir golümüz ve penaltımız var. Oyun kötü olunca bunun üstünü örtüyor. Bunlar çok fazla gündeme gelmiyor. Tabi o golümüz ve penaltımız verilseydi, maç farklı bir yere gidecekti. Hakemin düşüncesi maçı başladığı gibi bitirmekti. Gol olduktan kendi takdir haklarını bizim tarafımıza kullanmaya başladı ama iş işten geçmiş oldu. Bu tabii ki bizim takımımızla alakalı değil. Çok fazla lobisi olmayan takımlar. Bu böyle gidecek diye bir şey yok. Maalesef Türk futbolunda maçı kazanacaksanız, hakemleri de yenmeniz gerekiyor. Bunun başka yolu yok. Hakemlerin hataları bariz. Futbol mücadele edilerek kazanılan bir oyun. Herkesi yenip maçı kazanacaksınız” ifadelerini kullandı.