PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Bu ligde herkesin herkesi yenebilme kapasitesi var. Biz, kendi maçlarımızı kazanarak diğer takımların ne yaptığına bakmayacağız” dedi.
Kırmızı-beyazlı ekip, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Samsunspor maçına kulübe ait tesislerde teknik direktör Oğuz Çetin gözetiminde kondisyon, istasyon, teknik ve taktik ağırlıklı çalışarak hazırlanıyor.
Takımın çalışmalarını izleyen ve antrenman öncesinde açıklamada bulunan Abat, Boluspor'un şu anda 30 puana sahip olduğunu ve fikstürde 6. sırada yer aldığını hatırlattı. Bu puanlardan 20'sini deplasmanda aldıklarını vurgulayan Abat, Çok garip bir istatistik var. Boluspor'un artık bu kronik sorunu. Futbolcuların iç sahada kaybetmeme handikabı ile beraber çıkması belki ters yönde etkiliyor” diye konuştu.
Abat, güçlü bir taraftar desteği ile bunu aşabileceklerini dile getirerek, Kendi sahamızda oynayacağımız iki maçla da bunu aşacağız. İki maçta alacağımız 6 puan bizi çok güzel yerlere getirecektir. Çünkü üst sıralarda bulunan rakiplerimiz birbirleri ile oynayacak. Bu ligde herkesin herkesi yenebilme kapasitesi var. Biz kendi maçlarımızı kazanarak diğer takımların ne yaptığına bakmayacağız. İnşallah Boluspor iyi yerlere gelecek” şeklinde konuştu.
Transferlerin teknik direktör Oğuz Çetin ve transfer komitesinin değerlendirmeleri sonucunda yaptıklarını anlatan Abat, Amacımız takımın eksik olan yerlerine takviye yapmaktı. Takımın kadrosu ile de fazla oynamamaya dikkat ettik. Transferlerin takıma adapte olması bir çok sıkıntılara yol açabiliyor takımlarda. Çok şükür 3 transfer yaptık ve bunlar nokta transferler. Takıma katkıları büyük” dedi.