PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un Kulüp Başkanı Abdullah Abat, Boluspor'un ismi her zaman hedeftir, her zaman hedefe oynar” dedi.
Kırmızı beyazlı ekibimizin başkanı Abdullah Abat, hafta sonu kendi sahamız da oynayacağımız Kartalspor karşılaşmasının hazırlıklarının sürdüğünü aktardı.
Kartalspor karşılaşmasının iki takım için çok önemli olduğunu ifade eden Abat, Kartalspor düşme hattına daha yakın olduğu için kazanmak için mücadele edecek ve mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Bizde puan kaybetmek istemiyoruz. Kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.
Abat, ligde kolay ya da zor takımın olmadığını, her takımın zor bir takım olduğunu belirterek, Ligde bulunan her takım bir birini yenecek durumda. Bizde takımlara göre, ortaya koydukları mücadelelere göre hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.
Futbolcularına güvendiğini belirten Abat, Bu maçta oyuncularımız üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapacaktır. Taraftarımızda geçtiğimiz hafta Samsunspor karşısında göstermiş oldukları ilgiden daha fazlasını bu maça gösterecektir. Her maça ayrı ayrı bakıyoruz. Oynayacağımız her maçının önemi farklı. Her maça final havasında çıkıyoruz. Boluspor'un ismi her zaman hedeftir, her zaman hedefe oynar. Önce bir takım şeyleri garantilememiz lazım. Bazı şeyleri konuşmak için çok erken. Boluspor iyi yolda. Daha da iyi olmak için mücadele ediyor” diye konuştu.