TFF 1. Lig ekiplerinden Boluspor'un kulüp başkanı Abdullah Abat, 13 futbolcuyu transfer ettiklerini belirterek, 15 günlük sürede takımın sezona hazır hale gelmesi için çalıştıklarını söyledi.
Abat, kulüpte gazetecilere yaptığı açıklamada, kamp döneminin yoğun şekilde devam ettiğini ifade ederek, transferlerle takımın yüzde 90'ını oluşturduklarını bildirdi.
Orta sahaya ve forvet bölgesine transfer yapmayı düşündüklerini anlatan Abat, ''Gelişmelere göre transfer sayısında değişme olabilir. Belki transferin son gününe kadar maç başı oynayacak bir ya da iki futbolcu olursa almayı düşünüyoruz. Bu transferlerden sonra transferi kapatacağız. Takım büyük oranda oluşmuş durumda'' dedi.
Abat, takım olma yolunda mesafe kat ettiklerini ifade ederek, 13 transfer yaptık, önümüzdeki 15 günlük sürede takımın hazır hale gelmesi için çalışılıyor. Şuan iyi yoldayız diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.
“Elimizden geleni en doğru bildiğimiz şekilde yapmak istiyoruz”
Boluspor'a yakışır, formalarını terletecek futbolcularla yola çıkmak istediklerini vurgulayan Abat, çok fazla transfer yaparak kadroyu şişirmekten ziyade, nokta transferler yaptıklarını söyledi.
Abat, sportif başarıyı sağlamak için hummalı şekilde çalışacaklarını belirterek, Boluspor ismini sağa sola savrulmayacak, sabit ve güçlü bir şekilde devam ettirmek istiyoruz. Bunlar olduktan sonra başarı gelecektir. 'İllaki şampiyon olacağız, bunun için çıktık, şampiyon olmazsak dünyanın sonu gelecek' diye bir düşüncemiz de yok. Elimizden geleni en doğru bildiğimiz şekilde yapmak istiyoruz. Boluspor isminin ve değerlerinin yaşaması çabası içindeyiz. Boluspor formasını hak edecek ve ona layık futbolcularla görüşüp anlaştığımıza inanıyorum” dedi.
Abat, taraftarlardan mağlubiyette de galibiyette de takımlarını desteklemelerini istedi.