Marmara Belediyeler Birliği'nin aynı meslek dalında çalışan belediye personelini bir araya getirdiği toplantının son gününde dünyaca ünlü Yönetim Danışmanı Angela Teresi, katılımcılara davranış eksenlerini anlattı.
Abant Palace Otel'de düzenlenen ve Belediyelerin Basın Danışmanları ve Basın Halkla İlişkiler Müdürleri, Bilgi-İşlem Müdürleri, Eğitim İK Müdürleri, Mali Hizmetler Müdürleri, Destek Hizmeti Müdürleri, Satın Alma Müdürleri ve Çevre-Temizlik Müdürlerinin katıldığı toplantının son gününde kişilerin davranışları ele alındı. Yönetim Danışmanı Angela Teresi, değişik iş kollarında çalışan kişilerin davranışlarını, dört ayrı davranış biçiminde anlattı. Kişilerin davranışlarıyla Tavus, Panter, Yunus ve Baykuş'un özelliklerini taşıdığını söyleyen Teresi, işinde çok titiz olan, çok iş yapmaktan sıkılan, inatçı olan gibi birçok özellikteki kişileri test etti. Toplantıda zaman zaman kahkahalar havada uçuştu.
Marmara Belediye Birliği Genel Sekreteri M. Cemil Arslan, "Abant programında Çevre, Mali Hizmetler, Eğitim-İK, Basın-İletişim ve Bilgi İşlem çalışanlarını ayrı eğitim konularıyla buluşturduk. Aynı mesleği icra eden belediye çalışanlarına yönelik eğitim programları devam edecek" dedi.
Basın Danışmanları Platformu Başkanı Abdullah Arıdoru ise, programdan ötürü Marmara Belediyeler Birliği yönetimine teşekkür etti.