Transfer çalışmalarına devam eden kırmızı beyazlı ekibimizde Kulüp Başkanı Savaş Abak'tan açıklamalar geldi. Forvet arayışlarına devam ettiklerini belirten Abak, ilgilendikleri forveti almaları durumunda transferi %85 oranında tamamlamış olacaklarını ifade etti.

Boluspor'un tesislerinde düzenlenen imza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Boluspor Kulüp Başkanı Savaş Abak, bu ligin üzerinde bir forvet oyuncuyla ilgilendiklerini dile getirerek; Bu ligin üzerinde bir forvet arkadaşımızla ilgileniyor. Tabi çok kolay olmuyor. İnşallah onu 3-4 güne bitirirsek, ve 1 forvet daha alırsak takımın %85'i tamamlanacak” dedi.

Abak, Hem gelen 3 arkadaş için hem de Boluspor camiası için inşallah iyi bir sezon olur. Başarılarla dolu bir yıl olur. Ben her konuşmam da söylüyorum. Benimde gönlümden artık bu sene lige çıkmak geçiyor. Yaklaşık 22-23 senelik bir özlem var. Bu aldığımız oyuncularında hedefe uygun, katkı sağlayacak oyuncu topluluğu yapmak istiyoruz. Şunun müjdesini de vereyim. Hollandalı bir yönetici arkadaşımız var. Bu ligin üzerinde bir forvet arkadaşla ilgileniyoruz. Tabi çok kolay olmuyor. İnşallah onu 3-4 güne bitirirsek, ve 1 forvet daha alırsak takımın %85'i tamamlanacak. Son günlerde de ekstra birileri gelirse, değerlendireceğiz. Böylece transferi de kapatacağız.” Haber Merkezi