Haftayı sahasında aldığı Denizlispor mağlubiyeti ile kapatan Boluspor'da ağızları bıçak açmıyor. Başkan Savaş Abak'ın, alınan mağlubiyet sonrası bir süre yerinde oturduktan sonra soyunma odasına gitti. Abak burada futbolculara yönelik yaptığı konuşmada, Kafanızı kaldırın futbolda böyle sonuçlar var. Çok istediniz olmadı. Ben sizin bugün oynadığınız futboldan memnunum. Her zaman sizlerin yanındayım” ifadelerini kullandığı belirtiliyor.

Boluspor, Denizlispor'a kendi sahasında 1-0'lık skorla kaybetmesinin ardından Play Off yolunda da büyük bir yara almıştı. Başkan Savaş Abak'ın Denizlispor maçı sonrası da soyunma odasına gittiği dikkatlerden kaçmadı. Alınan şok Denizlispor mağlubiyeti sonrası şeref tribününde bir süre oturan Boluspor Başkanı Savaş Abak, yerinden kalkarak soyunma odasına birkaç yöneticiyle gitti.

HER ZAMAN SİZLERİN YANINDAYIM

Denizlispor mağlubiyetine çok üzülen Başkan Savaş Abak, soyunma odasına giderek oyuncularına kaybedilen maçtan sonra Kafanızı kaldırın futbolda böyle sonuçlar var. Çok istediniz olmadı. Ben sizin bugün oynadığınız futboldan memnunum. Her zaman sizlerin yanındayım. Kimse kendini fazla üzmesin. Artık bu kazayı unutup önümüzdeki Giresunspor maçını düşünelim. Herkese geçmiş olsun” diyerek futbolcularının gönlünü aldığı gelen bilgiler arasında yer aldı.