Boluspor'da yönetim yeni sezon öncesinde genç ve hedefe koşan bir takım kurmak için kolları sıvadı. Boluspor Başkanı Savaş Abak, Gelecek sezon mütevazi bir takım yapmayı düşünüyorum. Boluspor'u borç batağına sürüklemem” dedi.

Geçtiğimiz sezonu 10. sırada tamamlayan Boluspor'da gelecek sezonun planları yapılıyor. Boluspor Başkanı Savaş Abak ve yönetimi takımı borca sokmadan, yeni kadroyu kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Abak, transfer çalışmalarının yanı sıra, kongre de yapabileceğini söyledi. Abak, Daha yönetimle konuşmadık ama bir kongre yapabiliriz. Yönetime yeni isimler alırsam da her yönetici bir bedel vermek zorunda. Kongrenin amacı kamuoyunu aydınlatmak. Hesaplara A'dan Z'ye baktırıyorum. Ne kadar borcumuz var, ne kadar alacağımız var. Ama bu gelirlerle kulübün dönmesi zor” diye konuştu.

Savaş Abak, Reha Erginer'in ayrılmasından sonra takımın başına gelecek teknik adamın tam olarak netleşmediğini ifade ederek, Bize uygun bir hoca olacak. Bolu'nun havasına, suyuna uygun bir hoca olacak. Bizim yapımıza uygun bir hocayla anlaşacağız. İlk önce ahlaklı, düzgün bir insan olmasına dikkat edeceğiz. Gelecek sezon mütevazi bir takım kurmayı düşünüyoruz. Milyonlarca para harcayarak Boluspor'u daha fazla borca sokamam. Bu Boluspor'a ihanet olur” şeklinde konuştu.

“EMRE VE PRIJOVIC'İ SATMAK İSTİYORUZ”

Emre ve Prijovic'in değerli oyuncular olduğunu dile getiren Abak, Emre artık Süper Lig'de oynamak istiyor. İki oyuncumuza da Süper Lig'den ciddi teklifler var. İstediğimiz rakam verilirse Emre ve Prijovic'i satacağız. Giden oyuncular olacaktır, Boluspor'a gelmek isteyen oyuncu da çok” açıklamasını yaptı. Haber Merkezi