A2 Ligi Final grubunda mücadele eden Boluspor A2 takımı ligin 13.haftasında sahasında Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımı ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk 45 dakikasını 2-1 mağlup kapatan kırmızı beyazlılar, ikinci yarıda beraberlik golünü bulamayanınca rakibi Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımına 2-1 mağlup oldu.
Boluspor A2 takımı ligin 13.haftasında sahasında Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımı ile karşı karşıya geldi. İlk 45 dakikayı 2-1 mağlup kapatan Boluspor A2 takımı, ikinci yarıda son vuruşlarda etkili olamayınca 90 dakika sonunda sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Mücadeleye Boluspor, kalede Kaan, defansta Gökhan, C.Umut, Anıl, Bilal, orta sahada Harun, Saidcan, Kemal, Orhun, Yasin ileride M.Enes Yılmaz ilk onbiriyle başladı.
Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı Boluspor'dan geldi. Yasin'in ortasında golcü oyuncu Enes'in kafa vuruşu Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımının kalecisi Onur'da kaldı. Bu ataktan sonra kendine gelen Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımı, sağlı sollu ataklarla kırmızı-beyazlıların kalesinde gol pozisyonlarına girmeye başladı. Baskısını iyiden iyiye hissettirmeye başlayan konuk ekip Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımı, Boluspor A2 takımı kalecisi Kaan'nın yaptığı hatayı affetmeyen Burhan Koç, topu boş ağlara göndererek takımı Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra kendine gelen ve ayağa yaptığı paslarla Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımı kalesinde gol arayan kırmızı-beyazlılar, maçın 30.dakikasında penaltı atışı kazandı. Topun gerisine geçen M.Enes Yılmaz penaltıdan attığı golle skora denge getirdi. 1-1'lik eşitlikten sonra ilk 45 dakika böyle biter diye beklenirken, bu kez de defansın hatasını affetmeyen Mustafa Yüksektepe takımı Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımı 2-1 öne geçiren golü Boluspor ağlarına gönderdi ve bu golle ilk 45 dakikayı Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımı 2-1 öne kapattı.
İkinci yarıya Boluspor A2 takımı ilk yarıya nazaran daha istekli ve arzulu başlasa da ikinci yarıya da aradığı golü bir türlü bulamadı. Girdiği bir çok gol pozisyonundan yararlanamayan Boluspor A2 takımı, rakibi Sivas 4 Eylül Belediyespor A2 takımına 2-1 mağlup oldu.
Boluspor A2 takımı 4 Nisan Cuma günü deplasmanda Torku Konyaspor A2 takımıyla deplasmanda karşı karşıya gelecek.