Boluspor A2 takımı adını finale yazdırdı. Yarı final maçında Ç.Rizespor ile karşılaşan kırmızı beyazlılar, normal süresi 0-0 biten karşılaşmada uzatma dakikalarında bulduğu gollerle maçı 2-1 kazanarak adını finale yazdırdı.
Her iki takımda 90 dakika içinde hata yapmadan mücadele ederken, istedikleri gole bir türlü kavuşamadılar. Maçın normal süresi 0-0 sona erdi.
Karşılaşma 15'er dakikalık uzatmaya giderken, uzatmanın 5. dakikasında Boluspor A2 takımı kalesinde beklenmedik gol gördü ve 1-0 geriye düştü. Geriye düşmesine rağmen moralini bozmayan A2 takımı uzatmanın 11'inci dakikasında Kemal Atıcı ile beraberlik golünü kazandı.
Beraberlik sayısı ile moral bulan Boluspor A2 uzatmanın ikinci yarısına da moralli ve istekli başladı. Maçı penaltılara getirmek istemeyen kırmızı beyazlılar, ikinci uzatma dakikasının son bölümünde Kemal Atıcı ile ikinci golü bularak maçta 2-1 öne geçti. Öne geçmenin avantajını değerlendiren Kırmızı Beyazlılar 2-1 maçı kazanarak adını finale yazdırdı.
Boluspor A2 takımı teknik sorumlusu Cüneyt Karakuş karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Zor bir maç yaptık. Oyuncularımız karşılaşmanın son düdüğüne kadar büyük bir performans sergiledi. 1-0 geriye düştüğümüz karşılaşmayı 2-1 kazanarak Boluspor armasına layık olmaya çalıştık. Şimdi finaldeyiz. İnşallah Türkiye Şampiyonu olarak Bolu'ya dönmek istiyoruz. Tüm oyuncularımı ve bizlere destek olan yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.