A2 Ligi Final grubunda mücadele eden Boluspor A2 takımı sahasında Torku Konyaspor A2 takımını konuk etti. Maçın ilk yarısı her iki takımın attığı 1'er golle 1-1 sona ererken, ikinci yarıya iyi başlayan Boluspor, ikinci yarıda istediği oyunu sahaya yansıtarak 90 dakika sonunda sahadan 4-2 galip ayrıldı.
A2 Ligi 3. Grubu lider olarak tamamlayıp final grubuna yükselen Boluspor A2 Takımı, ligin 7. haftasında sahasında Torku Konyaspor A2 takımını konuk etti. Final grubuna fırtına gibi başlayan ve galibiyet serine devam eden Boluspor A2 takımı sahasında konuk ettiği Torku Konyaspor A2 takımını 4-2 ile geçti ve 3 puanın sahibi oldu.
Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, maçın başlama düdüğü ile birlikte kırmızı-beyazlılar, sağlı sollu ataklarla Torku Konyaspor kalesinde gol aramaya başladı. Maçın 30.dakikasında orta hakemin dışarıdaki pozisyonu içerde görerek verdiği penaltı atışından Toku Konyaspor A2 takımı, Yunus Emre Yalçın'ın attığı golle 1-0 öne geçti. (0-1) Golden sonra oyunu bırakmayan ve güzel futbolunu oynamaya devam eden Boluspor A2 takımı ilk 45 dakikanın 43.dakikasında M.Enes Yılmaz'ın attığı golle skora eşitliği getirdi. (1-1) Golcü oyuncu Enes'in attığı bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da skorunu belirledi.
İKİNCİ YARIDA GOL YAĞMURU
İkinci 45 dakika iyi ve kontrollü başlayan Boluspor A2 takımı, ilk 45 dakika göstermiş olduğu güzel futbolunu ikinci yarıda da sürdürdü. Soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle girmenin moraliyle ikinci yarıya iyi başlayan Boluspor maçın 50.dakikasında Kemal'in attığı golle Torku Konyaspor A2 takımı karşısında 2-1 öne geçti. (2-1) 2-1'in verdiği avantajla tüm hatlarıyla rakip kaleye yüklenen kırmızı-beyazlılar, 63.dakika Enes'in attığı golle farkı 2'ye çıkarttı. (3-1) Sahada yapmak istediği her şeyi yapan kırmızı-beyazlılar, 75.dakika farkı 3'e çıkartarak rahatladı. (4-2) Herkes karşılaşmanın bu skorla biteceğini beklerken, rakip Torku Konyaspor maçın 86.dakikasında skoru 4-2'i yaptı. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca Boluspor A2 takımı, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı.
Boluspor A2 takımı 03.03.2014 Pazartesi günü deplasmanda Sanica Boru Elazığspor A2 takımıyla karşı karşıya gelecek.
Boluspor A2: Kaan, Gökhan, Umut, Anıl, Bilal, Harun, Kemal, Saidcan, M.Enes, Eren, Emrullah
Antrenör: Cüneyt Karakuş-Fatih Ateş
Torku Konyaspor A2: Ahmet, Ömer, Yunus, Burak, Enes, Enes Özdemir, Celal, Fatih, Ahmet Karaman, Y.Emre, Faruk
Antrenör: Niyazi Boylu