A2 Ligi ikinci klasman gurubunda mücadele eden Boluspor A2 takımı sahasında Tavşanlı Linyitspor A2 takımını konuk etti. İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın, ikinci yarısında yaklaşık 24 dakika 10 kişi mücadele eden Boluspor sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.
Boluspor A2 takımı ligin 16'ıncı haftasında sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor A2 takımıyla karşı karşıya geldi. Karaçayır spor kompleksinde oynanan karşılaşmada Boluspor, 90 dakika sonunda sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Maça hırslı ve istekli başlayan Boluspor A2 takımı maçın ilk dakikalarında rakip kalede etkili olsa da girdiği gol pozisyonlarını gole çeviremedi. İstediği futbolu sahaya yansıtmaya çalışan ve ayağa paslarla Tavşanlı Linyitspor A2 takımı kalesinde gol arayan Boluspor, ilk 45 dakikada istediği golü bulamadı ve soyunma odasına her iki takımda 0-0'lık beraberlikle gitti.
İkinci yarıya ilk yarıya nazaran daha iyi başlayan Boluspor A2 takımı gol için rakip kaleye yüklense de zaman zaman kalesinde pozisyonlar verdi. Maçın 66'ıncı dakikasında Samet Akaydın'ın ceza sahasında rakibine yaptığı sert müdahale sonrası hakem tereddütsüz penaltı noktasını gösterirken, Samet'e de direk kırmızı kart gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Tavşanlı Linyitspor rakibi Boluspor karşısında 1-0 öne geçti.
Geri kalan 24 dakikada 10 kişi mücadele eden Boluspor A2 takımı beraberlik golü için Tavşanlı Linyitspor kalesine yüklense de eşitliği sağlayamadı. Skoru korumasını bilen Tavşanlı Linyitspor A2 takımı rakibi Boluspor A2 takımını 66'ıncı dakikada penaltıdan attığı golle 1-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Boluspor A2 takımı 2 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'de deplasmanda Torku Konyaspor A2 takımıyla karşılaşacak.