A2 Ligi 2.gurupta yer alan Boluspor A2 takımımız, dün sahasında Kasımpaşa A2 takımını konuk etti. Rakibi karşısında üstün bir oyun ortaya koyan kırmızı-beyazlı temsilcimiz, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Ekibimizin gollerini Abdülsamet Kırım ve Mehmetcan atarken, Kasımpaşa'nın tek golünü Ramazan Şaşkın attı.
Son iki haftadır geriden gelerek maç kazanan Boluspor A2 takımımız, dün sahasında karşı karşıya geldiği Kasımpaşa A2 takımını 2-1 mağlup etti. Maçı Boluspor A takım teknik direktörü Oğuz Çetin ve yönetici Sefa meral izledi. Maça hızlı ve kontrollü başlayan Boluspor A2 takımı, Kasımpaşa A2 takımı kalesinde ilk 10 dakikada girdiği birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. Kaleyi çaprazdan gören yerden faul atışı kazanan kırmızı-beyazlı temsilcimiz, Abdülsamet Kırım'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Faul atışını kullanan Abdülsamet topu direk kaleye gönderdi. Top kalecinin uzanamadığı köşeden ağlarla gitti ve Boluspor bu golle 1-0 öne geçti.
Golden sonra ikinci gol için yüklenen kırmızı-beyazlı temsilcimiz, Batuhan ile yakaladığı %100 gol pozisyonundan yararlanamadı. Rakibine oranla ayağa pas yapan ve gol yollarında etkili olan Boluspor A2 takımımız, ikinci golü de duran toptan buldu. Abdülsamet'in kullandığı faul atışında, Abdülsamet topu ceza sahasına ortaladı. Arka direkte kendini unutturan Mehmetcan, gelişine kafa vurdu ve top ikinci kez Kasımpaşa ağlarına gitti. Boluspor bu golle farkı ikiye çıkartırken, soyunma odasına 2-0 önde gitti.
İlk yarıdaki oyununu ikinci yarıda da sürdüren kırmızı-beyazlı temsilcimiz, son vuruşlarda etkisiz olunca gol atamadı. İkinci yarıda Ramazan Şaşkın'la farkı bire indiren Kasımpaşa A2 takımı, beraberlik golü için Boluspor kalesine yüklense de savunmayı ve kaleciyi geçemedi.
Maçın son dakikalarına doğru Tunahan gördüğü kırmızı-kartla Boluspor'u 10 kişi bıraktı. Son 10 dakika 10 kişi mücadele eden kırmızı-beyazlı temsilcimiz, rakibine fazla pozisyon vermedi. Maçın son dakikalarında Kasımpaşa A2 takımında Oğuzhan Barkın kırmızı-kartla oyun dışında kaldı. Maçta başka gol olmazken, Boluspor A2 takımımız, sahasında oynadığı Kasımpaşa A2 takımını ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.
Boluspor A2 takımımız, 6 Aralık 2012 tarihinde deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor'la karşı karşıya gelecek.
Boluspor A2 Takımı: Beycan, Gökhan, Abdülsamet, Tunahan, Samet Akaydın, Mehmetcan, Orhun, Harun, M.Enes, Fatih, Batuhan
Yedekler: Yağızcan, Uğur, Okan, Samet, Mert, Mustafa, Sinan
Kasımpaşa A2 Takımı: Ertaç, Gökhan, Oğuzhan, Murat, İdris, Emre, Okan, Taner, Ramazan, İbrahim, Kağan
Yedekler: Atakan, Sami, Berat, Engin, Burak, Bülent, Muhsin