Boluspor A2 takımı sahasında son maçını Manisaspor ile oynadı. Maçın skorunu ikinci yarı oyuna giren Fatih Çolak belirlerken, son maçında kırmızı beyazlı ekibimiz 3 puan alan taraf oldu.
A2 liginde ikinci gurup da yer alan Boluspor, ligdeki son maçını oynayıp gurup maçlarını tamamladı. Geçtiğimiz hafta Konyaspor ile deplasmanda aldığı mağlubiyetle play-off şansını kaybeden Boluspor A2 takımımız, ligde son maçında Manisaspor ile karşılaştı. Rakibin bir maçı eksik olmasından dolayı Boluspor karşılaşmasına iddialı çıkan rakip Manisaspor sahada alacağı 3 puanla play-off şansını son haftaya taşımak istiyordu.
Boluspor son karşılaşmasını da alarak gurup maçlarına lider başlamak isterken, 90 dakika içinde oynanan karşılaşmada her iki takımda canla başla mücadele ettiler.
Karşılaşmanın genelinde her iki takımda pozisyonlar bulurken, girdikleri gol pozisyonlarından karşılıklı sonuç alamadılar. Orta saha mücadelesinin genellikle göründüğü maçta ilk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda ise kazanmayı daha çok isteyen Boluspor rakibinin üzerine baskı kurarken, etkili bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmada dakikalar 71'i gösterirken Manisaspor ceza sahası içinde oluşan karambolde topu iyi kontrol eden Fatih Çolak'ın sert şutu üst direğe de vurarak ağlarla buluştu.1-0
Golden sonra oyunu kontrol eden Boluspor rakibin ataklarında da başarılı olurken, kalesini de gole kapadı. 90 dakika sonunda skoru korumasını bilen Boluspor, gurupta ki son karşılaşmasını 3 puanla kapatıp gurup maçlarını beklemeye başladı.