A2 Türkiye Şampiyonası finallerinde mücadele eden Boluspor A2 takımı yarı finalde uzatma dakikalarında Rizespor'u 2-1 yenerek adını finale yazdırdı.
Kırmızı beyazlı Boluspor A2 takımı adını finale yazdırdı. Yarı final maçında Ç.Rizespor ile karşılaşan temsilcimiz normal süresi 0-0 biten karşılaşmada uzatma dakikalarında bulduğu gollerle maçı 2-1 kazanarak adını finale yazdırdı.
Her iki takımda 90 dakika içinde hata yapmadan mücadele ederken istedikleri gole bir türlü kavuşamadılar. Maçın normal süresi 0-0 sona erdi.
Karşılaşmada 15'er dakikalık uzatmaya giderken uzatmanın 5. dakikasında Boluspor A2 kalesinde beklenmedik gol gördü ve 1-0 geriye düştü. Geriye düşmesine rağmen moral bozmayan A2 takımız uzatmanın 11.dakikasında Kemal Atıcı ile beraberlik golünü kazandı. Beraberlik sayısı ile moral bulan Boluspor A2 uzatmanın ikinci yarısına da moralli ve istekli başladı. Maçı penaltılara getirmek istemeyen ekibimiz ikinci uzatma dakikasının son bölümünde Kemal Atıcı ile ikinci golü bularak maçta 2-1 öne geçti. Öne geçmenin avantajını değerlendiren Kırmızı Beyazlılar 2-1 maçı kazanarak adını Finale yazdırdı.