A2 Ligi'nde bu hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Boluspor sahadan 2-3 mağlup ayrıldı.Karşılaşmanın ikinci yarısında 2-1 öne geçme avantajını değerlendiremeyen ekibimiz, bireysel hatalardan yediği iki gole maçı 2-3 kaybetti.

A2 Ligi'nde 3'üncü karşılaşmasını sahasında oynayan Boluspor maçın sonunu getiremedi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan ekibimiz ilk dakikalara kontrolü başlasa da istediği gole kavuşamadı. Maçın hemen başında Aydın Çetin, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerde kalmasına maçın hakemi devam kararı vermesi büyük tepkilere neden oldu. Boluspor bu pozisyonun ardından ilk 15 dakikada rakibin üst üste kullandığı kornerlerde kalesinde tehlikeli anlar yaşadı. Oyunun daha sonra kontrolünü eline alan Boluspor, rakibinin üstüne gelse de gol yollarında başarılı olamadı.Orta sahada 21'inci dakikada kaptırılan topta İBB takımından Mustafa uzaktan çektiği şut direk kaleye giderek Boluspor kalesinde gol oldu. 0-1 geriye düşen Boluspor beraberlik golü için bastırırken, istediği golle de devre biterken kavuştu.Sağ kanattan tehlikeli gelişen pozisyonda Aydın Çetin, topuk ile topu ağalara gönderip beraberliği sağladı. (1-1)

İkinci yarıya Boluspor hızlı başlarken istediği gole de Orhun ile kavuştu.Şık bir vuruşla topu ağlara gönderen Orhun, takımını 2-1 öne geçirdi. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran ekibimiz maçı kazanacak görünürken, rakibin ender geliştirdiği ataklar da yapılan bireysel hatalar yenen gollere engel olamadı. Şansız yenen goller sonrası Boluspor A2 takımı karşılaşmayı 2-3 kaybetti.