12 Temmuz Cumartesi günü sahaya inecek olan Boluspor'da, A takıma önerilen futbolcuların katılacağı bir haftalık kamp başlayacak.
Yeni sezon öncesi her yıl olduğu gibi bir hafta önceden yapılan A takım seçmelerine bir çok oyuncunun katılması bekleniyor. Teknik Direktör Reha Erginer'in ve ekibinin yaptığı ön çalışmalarda bildiği bazı oyuncuları deneyip, A takım için yararlı olup olmayacakları konusunda değerlendirme yapacaklar. A2 takımında bulunan oyuncular hakkında da değerlendirme yapmak isteyen teknik kadro, Cuma gününe kadar A takım için seçmelere yoğunluk verecek.
Boluspor da yeni sezon öncesi teknik direktör Reha Erginer ve ekibi, bazı oyuncuları değerlendirmek amacıyla seçmeler yapacak. Geçtiğimiz sezonlarda da yeni sezon öncesi yapılan A takım seçmelerine bu yılda ilginin yüksek olması bekleniyor. A2 takımından A takıma çıkması yönünde teklif edilen oyuncular ile alt liglerde oynayan oyunculardan oluşacak ön kampta, A takım için değerlendirme yapılacak. Bugün Bolu'ya gelecek olan Teknik Direktör Reha Erginer'in ekibi bu seçmelerde bizzat bulunarak, oyuncular hakkında fikir beyan edecekler. A2 takımında bulunan ve dışarıdan alt liglerden gelen oyuncuların oluşacağı takımla yapılacak seçmeler Cuma gününe kadar sürmesi beklenirken, genç teknik adam Reha Erginer çarşamba günü Bolu'ya gelerek çalışmalara başlayacak.