Son iki haftada aldığı mağlubiyetlerin ardından Kayserispor maçına çıkan Boluspor U21 takımı, 9 kişi kalmasına rağmen kazanma arzusu ile rakibine boyun eğmeyip Kayserispor'dan 3 puan alarak haftayı tamamladı.

Haber Merkezi

Boluspor U21 takımı kötü gidişe Kayserispor ile dur dedi. Alanyaspor ve Osmanlıspor maçlarında şok yenilgiler alan U21, sahasında Kayserispor'u konuk etti. Rakibi ile zor bir karşılaşma oynayan temsilcimiz ikinci yarıda arka arkaya kırmızı kartlar görerek önde olduğu maçta sıkıntılar yaşadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Boluspor U21 rakibi karşısında 15 dakikada Sait Can ile penaltıdan golü buldu ve maçta da 1-0 öne geçti. İlk yarıda bu skorla bitti.

Devrenin başlaması ile birlikte temsilcimiz 47'innci dakikada Yusuf Eren'nin çift sarı kartla oyun dışı kalması sonrası sahada 10 kişi kaldı. Sahada 10 kişi kalmanın şokunu yaşayan Bolusor U19 takımımız, 54'üncü dakikada Emrullah Yıldırım'ın ikinci sarı kart görmesi sonrası sahada 9 kişi kaldı. Karşılaşmada sahada 9 kişi kalıp hem skoru korumaya giden hem de 11 kişiyle karşı mücadele eden U21 takımımız, müthiş bir mücadele örneği gösterirken, sahadan da 3 puan almasını bildi.