CHP Bolu Milletvekili ve 1. sıra adayı Tanju Özcan, milletvekili olduğundan bu yana 87'nci kez Dörtdivan'a geldiğini belirterek, Her gelişimde bana gösterdiğiniz ilgi ve alakadan anlıyorum ki, 7 Haziran seçiminden sonra Dörtdivan'a iktidar partisinin milletvekili olarak geleceğim. Böyle görünüyor” dedi.

Dörtdivan'da partisinin seçim bürosunun açılışını, 2.sıra adayı Yusuf Renkli ile birlikte yapan Özcan, Dörtdivan İlçe Başkanı İlyas Özalp'i özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Gerede, Dörtdivan ve Yeniçağa'yı çok sık ziyaret ettiğini vurgulayan Özcan, Ben buraya geldikçe birilerinin uykusu kaçıyor. Fakat yapacak bir şey yok. Ben buraya geleceğim, onların da uykusu kaçmaya devam edecek” dedi.

“İŞÇİYİ TABAKLARA EZDİRMEM”

Başta Geredeli Deri işçileri olmak üzere, tüm emekçilerin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayan Özcan, Tabakhane işçilerine bir söz vermiştim. Ben milletvekili olduğum sürece işçiyi tabaklara ezdirmeyeceğim dedim. Sözümün her zaman arkasındayım. Ezilen, sömürülen, emeğin karşılığını alamayan işçilerimiz haklarına CHP iktidarında kavuşacak” dedi. Asgari ücretin 1500 lira olacağını hatırlatan Özcan, iş kazalarının da ancak etkin bir denetleme ile giderilebileceğini, bunu da işçi dostu CHP'nin yapabileceğini kaydetti.

“BOLU'NUN SESİ DAHA GÜR ÇIKSIN”

Özcan, seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, tüm ülkede olduğu gibi bu seçim döneminde CHP'ye olan yoğun ilginin Bolu'da ve ilçelerinde de zirveye ulaştığını ifade ederek, Biz istiyoruz ki, CHP olarak, Bolu'dan 2 milletvekili ile Meclis'e gidelim. Bolu'nun sesi daha gür çıksın. Çünkü AKP'nin 2 milletvekilinin varlığı hissedilmiyor bile. Benim dışımda Meclis'te Bolu'nun sorunlarını gündeme getiren yok” diye konuştu.

“12 YILDA YAPILMAYANI 2 YILDA YAPARIM”

Kendisine yöneltilen, Bolu için ne yaptı?” eleştirilerini yanıtlayan Özcan, muhalefet milletvekili iktidarın yapamadıklarını gündeme getirir, yapılmayan işlerin hesabını sorar. Eğer biz iktidara gelirsek o zaman Tanju Özcan'ın Bolu için neler yapacağını herkes görecek. Bolu'ya 12 yıldır yapılmayan hizmeti, ben CHP iktidarında 2 yılda yapacağım” diye konuştu. CHP adayları Özcan ve Renkli, çalışmalarına esnaf ziyaretleriyle devam etti. Haber Merkezi