Bolu Kadın Dayanışması çerçevesinde toplanan, toplamda 12 dernek ve Kızılay'ın kadın kollarından oluşan topluluk İzzet Baysal caddesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile gençlere Ay-Yıldızlı güneş şapkası dağıttı.

Her önemli günde bir etkinlik üstlenecek olan toplulukta bugünkü etkinliği Sebenli Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yürüttü.

Etkinliğin, Bolu Kadın Dayanışmasına ait bir etkinlik olduğunu söyleyen Sebenli Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Resmiye Kahruman, Kadın Dayanışmasının içerisinde 13 tane dernek bulunmakta. Her önemli günde bir dernek bir etkinlik üstleniyor. Bu sefer Sebenli Kadınlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak biz üstlendik. Dün Atatürk anıtına ortak bir çelenk koyduk. Bugün de Ay-Yıldızlı şapkalar dağıtalım istedik. Ücretsiz bir şekilde 600 civarında gençlerimize şapka dağıttık. Dayanışmamız içerisinde yer alan Kızılay Kadın Kolları da bize destek verdi. Notluk, kalem, lokum, kitap, soda dağıtımı yaptık gençlerimize. Keşke daha çok paramız olsa da bütün gençlerimize dağıtabilsek. Önümüzdeki önemli günlerde Bolu Kadın Dayanışması olarak sürekli bizi göreceksiniz” dedi. (Emrah ÖGET)