Bolu'da yaşayan ve ailesiyle Antalya'ya giden 60 yaşındaki Şenel Çelik isimli kadın kaldığı otelde jandarma ekipleri tarafından ifadeye çağırıldı. Nedeni ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiası. Ortada büyük bir yanlış anlaşılma vardı ve gerçek sonra ortaya çıktı.

20 Aralık 2014 tarihinde Samsun'da Birleşik Haziran Hareketi (BHH) üyesi 170 kişi yürüyüş yaptı. Bu yürüyüşle ilgili açılan soruşturmada Şenel Çelik isimli kadının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle ifadesinin alınmasına karar verildi.
BÜYÜK YANLIŞLIK
Nasıl olduysa oldu polis Bolu'da yaşayan ve ailesiyle Antalya'ya tatile giden 60 yaşındaki Şenel Çelik'in kaldığı otele gitti. Ama ortada bir yanlışlık vardı. Aranan ve Samsun'da katıldığı yürüyüşte Erdoğan'a hakaret ettiği söylenen Şenel Çelik başka birisiydi.
"BEN SAMSUN'U BİLMEM"
Samsun'a hiç gitmeyen 60 yaşındaki Şenel Çelik savcılığa giderek ifade verirken, "Ben Samsun'a gitmişim ve cumhurbaşkanına pankart açmışım. Ben Samsun'u ne bilirim, ne de gördüm. Benim belimde platin var, beni zaten çocuklarım bir yere götürüyorlar. Ben bir yere gidemem ki. Kızım ve damadımla birlikte karakola gittik. Karakolda ifademi verdim ve bana orada çok iyi davrandılar. Daha sonra adliyeye gidip bayan savcıya ifademi verip çıkıp geldim." dedi. diye tepki gösterdi.
YANLIŞ TC KURBANI
Şenel Çelik'in avukat olan kızı Pınar Çelik Arpacı ise, soruşturmada özensizlik olduğunu belirterek, "Tahminimizce Şenel Çelik diye birisi var ama onun T.C.'sini alacakları yere annemin T.C.'sini çekmişler sistemden" dedi. Haber Merkezi