Bolu Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ‘Toplu Nikah' Töreni bu yıl da 6 çiftin katılımıyla gerçekleşti. Karaçayır Nikâh Salonu'nda nikâhları kıyılan çiftlerin mutlulukları gözlerinden okundu.

Bolu Belediyesi tarafından geleneksel hale gelen ‘Toplu Nikâh' Töreni bu yıl da gerçekleştirildi. Karaçayır Nikâh Salonu'nda gerçekleşen ve 6 çiftin nikâhlarının kıyıldığı törene Bolu Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Emine Davarcıoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bestami Erkoç, Kızılay Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, Bolu Belediye Meclis Üyeleri Betül Sağlık, Tahsin Akduman, Nurettin Doğanay, Burak Balaban, AK Parti İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Nikâh törenlerinde mutlulukları gözlerinden okunan çiftlerin şahitliklerini Bolu Belediye Meclis Üyeleri Betül Sağlık ve Tahsin Akduman yaptı. Törenin ardından protokol üyeleri ve yeni nikahları kıyılan çiftler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Haber Merkezi