BTP Bolu milletvekili adayları İsmail İnceayan, Mustafa Yağcı ve il yöneticileri Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş beyi makamında ziyaret etti.

Ziyarette BTP 3. sıra milletvekili adayı Mustafa Yağcı terör ve ekonomi konusunda eleştirilerde bulunarak; Haziran seçimlerinin ardından nasıl oluyor da terör birden ayyuka çıkıyor. Eş zamanlı olarak ticaret durma noktasına geliyor. 400 vekil verseydiniz böyle olmazdı demeye getiren AKP ekibinin Bolu temsilcilerine, milletvekillerine ve adaylarına sormak lazım; milleti korkutarak almaya çalıştığınız oylarla Türkiye'yi, Bolu'yu nereye götüreceksiniz? Türkiye karanlık bir sürece girdi. Projelere bakın hepsi BTP'den çalma. Bu iş böyle gitmez. Neymiş efendim; asgari ücret 1.300 TL olacakmış, emekli maaşlarına yılda 1.200 TL zam verilecekmiş. Neyle yapacaksınız? 14 senedir niye yapmadınız demezler mi adama? Bakın Türker bey bunlar milletin menfaatine hiçbir proje hayata geçiremezler” şeklinde konuştu.

Bağımsız Türkiye Partisi 1. sıra milletvekili adayı İsmail İnceayan ise, BTP olarak projelerini nasıl hayata geçireceklerini ve hükümetin ülkeyi nasıl batırmaya devam ettiğini detaylarıyla anlattı. Türkiye'de BTP Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş beyin yıllardan beri hemen hemen her programda milletimize uyarıda bulunduğu bir geçeğe, ABD'nin dünyayı sömüren ‘para' oyununa değinerek dikkat çekti.

Artık oyuna gelmek yok

İnceayan, BTP'nin somut ve kaynakları açık yerli projelerine de değinen İnceayan; Biz asgari ücreti 5.000 TL yapacağız. insanımızı 50 yaşında emekli yapacağız. Her Türk vatandaşına 1000 TL vatandaşlık maası, kadınlarımıza 1500 TL ev hanımı maaşı, reşit olana kadar çocuklarımıza 250 TL çocuk maaşı bağlayacağız. İşadamlarımıza üretim ve proje karşılığı uzun vadeli faizsiz kredi vereceğiz. Aylık 100 milyarın altında geliri olan hiçbir işverenimizden bir kuruş vergi almayacağız. Bunun kaynaklarını tek tek açıkladık. Sonra Türker bey biz asgari ücreti işverene yük etmeyeceğiz. devlet babaları şu anki asgari ücrete ilave ederek 5000 TL'yi tamamlayacak. Onun için diyoruz ki? BTP'nin projeleri zaten milletimizin hakkıdır. Milletimizden, işverenimizden, tüccarımızdan BTP'ye oy vererek hakkına sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi. Haber Merkezi