Boluspor'da devre arasında göreve başlayan Boluspor yönetiminin kadro yetersizliği sonrasında kırmızı beyazlılar yavaş yavaş sona doğru yaklaşırken, Ankaraspor maçı öncesi takımın başına getirilen Engin Korukır'da bu düşüşe çare olamadı. Korukır'ın karnesi önceki hocaları arattı.
Boluspor PTT 1. ligin ikinci yarısında her geçen hafta 2. lige doğru yol almaya devam ediyor. Bu sezona kadar böyle bir duruma düşmeyen kırmızı beyazlı ekibin yönetimi devre arasında takıma gereken forvet transferini yapamayınca, korkulu rüyalar her hafta daha da artmaya başladı. Ligden umutlarını iç sahada oynayacağı final maçlarına bırakan kırmızı beyazlılar, Ankaraspor maçı öncesi takımın başına getirilen Engin hoca ayağının tozu ile Ankara deplasmanından 3 puanla döndükten sonra Boluspor adeta puanı unuttu.
5 maçta sadece 4 puan
Kırmızı beyazlılar o maçın ardından Şanlıurfa ile sahasında 1 puanla ayrılırken, sırası ile Adanaspor, Mersinidmanyurdu ve Orduspor maçlarında puan göremedi. Korukır ile 5 maça çıkan Boluspor, bu maçlardan sadece 4 puan toplayabildi.