Bolu'da 2015 - 2016 eğitim öğretim dönemi başlamasıyla birlikte, okulun ilk gününde bazı aileler çocuklarını yalınız bırakmayarak onlarla birlikte sıralarda oturdu.

Eğitim öğretimin başlamasıyla birlikte bazı aileler çocuklarının ellerinde tutarak okuyacakları okula getirdi. Bolu Cumhuriyet İlkokuluna yeni kayıt yaptıran öğrencilerin velileri ise çocuklarını ilk gün yalınız bırakmadı ve onlarla birlikte sınıflara giderek sıralarda oturdu ve ders dinledi.

Bolu İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çavuşoğlu, yaptığı açıklamada, Türkiye'nin dört bir yanında 17 milyon 600 bin öğrencinin ders başı yaptığını anımsatarak, Bolumuzda da 219 okulda 46 bin 58 öğrenci yöneticiler dahil 3 bin 612 öğretmenle kapıları açıyoruz. Eğitim öğretime başlıyoruz" diye konuştu. Okullarda hiçbir eksik bulunmadığını da sözlerine ekleyen Çavuşoğlu, "Okullarımızın bakımları tamam. Kaloriferleri tamam. Bütün okullarımızda öğrencilerimiz cıvıl cıvıl. Her yer şenlenmiş. Bizim neşemiz şimdi yerine geldi. İnşallah neşeli bir şekilde başlayacağız. Neşeli bir şekilde senenin sonunu getireceğiz diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. Haber Merkezi