Mudurnu Nüfus Müdürlüğü personeli Ahmet Berber, 42 yıl çalıştıktan sonra emekli oldu. Abant Göl Gazinosunda Mudurnu Nufus müdürlüğü tarafından düzenlenen yemekte Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan Arslan, Mudurnu kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel, Daire müdürleri, Muhtarlar Oda başkanları katıldı.

Mudurnu Nüfus Müdüresi Sevim Çatak açılış konuşmasında, 10 yıl birlikte çalıştığım ve 42 yılını nüfus müdürlüğünde geçiren Ahmet Berberin vedası için buradayız. Benim için zor bir görev heyecanlıyım kusuruma bakmayın. Kendisinin memuriyetindeki davranış ve dürüstlüğünden doğruluğundan çok memnun kaldım. Bundan sonraki yaşamında önce sağlık sonra sevdikleriyle birlikte mutlu huzurlu bir yaşam dilerim herkese geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

Bolu İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Orhan ARSLAN konuşmasında, 42 yıl görev yapan Ahmet Berber başarılması zor bir görevi onuruyla şerefi ile namusuyla tamamlayarak aramızdan ayrılıyor. Çalışmalarından dolayı memleketimize devletimize ve milletimize Mudurnu halkına vermiş olduğu hizmetten dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ben 13 yıl önce Maraş ilinden Bolu'ya atandım. Ben Ahmet beyle üç yıldır çalışıyorum, çalışma heyecanı var, teşkilata katmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. 65 yaşını doldurmuş olmasından dolayı aramızdan ayrılıyor. Yoksa devlet müsaade etse Ahmet bey çalışmaktan yana hakikaten bir kaç arkadaşımıza da taş çıkartacak durumda. Emekli olsa da kendine göre işi olacaktır, biz emekli olsak yapacak işimiz olmaz ancak yatarız. Yeni yaşamında mutlu bir gelecek diliyorum” diye konuştu.

Günün anlam ve önemine hitafen kendisine kaymakamlık tarafından başarı belgesi ve daire arkadaşları ve hükümet konağındaki arkadaşları tarafından hediye verildi. İlçe kaymakamı Kerem Süleyman Yüksel belge ve hediyeleri verdi. 42 yıl sonra emekli olan Ahmet Berber 1974 yılında başladığım görevimi 30 Mart 2015 tarihinde tamamlamış bulunmaktayım. Bu süre içinde Mudurnu'ya hizmetlerimiz oldu. Kimseyi geri çevirmedik. Her görevi üstlendik. Geldiğiniz için teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi