4 PUAN

İlk 2 haftada oynanan maçlara baktığımızda; takımımız uyum ve fizik, tempo olarak en hazır takım görüntüsünde. Bu sene lig daha zorlu olacak görünsede bizde yeni oluşturulan bir takım olmamıza rağmen bu sene aşağı yukarı bütün takımlar yeni bir oluşum içinde! Buda bizim için dezavantaj değil avantajdır. Manisa takımı ise sattığı oyuncuların yerini dolduramamış ve bu sancılı dönemi en zor atlatacak takım görüntüsü vermekte.

Barbaros, Mustafa, Sarp, Mikiç Tayfun Dimitrov gibi hazır olmayan veya sakat oyuncuların zorluğu Kenen Dijic gibi temposuz oyuncuların olmaması ile ilk küme düşmeye hazır bir takım gibi görünmekte.

Takımımız oyunu kendi alanında kabul eden Manisa'ya, bekleri öne çıkartarak dikine garanti enine ters toplarla bekleri oyuna sokmaya çalışarak, kenarlara inmeye çalışsa da bunu yapamayınca bu kez Emre ve İsmail'i ters kanata alıp merkezden hücum yapmayı denedi ve rakibin bir an oyuna dalması ve konsantre eksikliğinde ilk golü buldu.

Daha sonra ise zaten hatlar arası bağlantısı kopuk olan Manisaspor kırmızı kart ve Boluspor'un ön oyuncuları Emre ve İsmail'e uzun paslarla golleri buldu. Bu başlangıç bizim için (4 puan) iyi olsa da geçen senede (ilk 2 haftada 4 puan almıştık). Bu ligde ciddiyet çok önemli, Reha hocanın gol gelinceye kadar ki stresli hali ise (devamlı saatine bakması) iyi bir görüntü değil.

Hoca sakin olacak ki takımı strese sokmasın.

Takımımıza Samsun maçında başarılar dileriz.