Çoğu çiftin evlenmek için beklediği, özel bir tarih olarak düşünüldüğü için uğuruna da inanılan 04.04.2014 tarihi onların da dünyaya merhaba dediği gün oldu. Özel Çağsu Hastanesi'nde doğan 04.04.2014 bebekleri hem sevimlilikleriyle hem doğdukları tarihin özelliğiyle görenlerin kendilerine ‘Dört dörtlük bebekler' demelerine neden oldu.
Özel Çağsu Hastanesi özel bebeklerine merhaba dedi. Bebeklerin özel olması ise doğdukları tarihten kaynaklanıyor.
Birçok çiftin aylarca bekleyerek evlenmek için özel randevu aldığı 04.04.3014 tarihi onlar için ise sürpriz oldu. Özel Çağsu Hastanesi'ne gelen Özalp çiftinin, Berber çiftinin, Uğurlu ve Acar çiftinin 04.04.2014 tarihinde nur topu gibi bebekleri oldu.
Özalp çiftinin Dila bebeği, Berber çiftinin Songül bebeği, Uğurlu çiftinin Eymen bebeği ve Acar çiftinin Ömer Faruk bebeği görenlere hem maşallah dedirtti, hem de doğdukları tarih itibarıyla dört dörtlük bebekler olduğunu düşündürdü.
Doğumları gerçekleştiren Özel Çağsu Hastanesi Kadın Doğum Uzmanı Op. Dr. Emre Uysal ise Başından beri son derece uyumlu hastalardı takiplerini sürekli yaptık. Doğum tarihleri de son derece uyumlu oldu. Hepsi 3 kilo üzerinde sağlıklı şekilde dünyaya geldiler. Hayatın onlara hep bu şekilde tesadüflerle ve mutlu şekilde gülmesini diliyorum” dedi.