Takımımızda geçen haftaki Buca beraberliği ile yaşanan yönetim ile hoca arasındaki krizde, karşılıklı atılan geri adımlar neticesinde şuan için ateşkes durumu söz konusu.

Takımımız, bu hafta taktiksel anlamda iyi ama tecrübesiz oyuncuları fazla olan Altınordu takımıyla karşılaştı. Maçın ilk yarım saati yakın temasların fazla olduğu, topun iki takımda da fazla kalmadığı kör döğüşü şeklinde geride kaldı. Takımımız kornerden gelen topta, arka direkte unutulan Mehmet Kuruoğlu'nun attığı golle ilk yarıyı önde bitirdi.

Bu sonuç ikinci yarı, takımımız için avantajken, iki takımda aynı oyun anlayışını devam ettirdiği sürede yine bir yanlış ve eşitliğin gelmesi ile moraller bozuldu. Ne olacak derken Hüseyin hocamın hamleleri galibiyet için olunca; arkada geniş alanları seven, oyuna girdiğinde bu alanların uygun oyuncusu İsmail Haktan cezayı kesti.

Geçen hafta da mağlup olan, bu skoru kaldıramayacak tecrübesiz ayaklar (Altınordu) telaşa girince maç takımımızın galibiyeti ile bitti.

Takımımız ne içerde ne de dışlarda pas oyununu deneyen bir takım değil. Takımımızın oyun anlayışı her zaman rakibe yakın oynamak ve rakibi hataya zorlamak. Bu yüzdende içerde maç kazanmakta zorlanmaktayız. Topa sahip olmamız düşük olduğu için önde getirdiğimiz maçlarda (6) son dakikalarda gol yemekteyiz.

Kısaca söyleyebiliriz ki; zor bir zeminde kazandık. Sistemimiz rakibi eksik ve dengesiz yakalamak üzerine kurulu olduğu için galip geldik. Zeminin kötü olması pas oyunu deneyen takımlar için tehlikedir, bizim takımımız için avantajdır.