Ak Parti tarafından Gölyüzü Mahallesi, Tavil Mehmet Paşa Caddesi'de faaliyete geçirilen seçim irtibat bürosu, düzenlenen görkemli bir törenle dualarla açıldı. Bolu'da 3-0 parolası ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Ak Parti, 2'nci seçim bürosunu İzzet Baysal Caddesi'nin ardından Gölyüzü Mahallesi'nde faaliyete geçirdi.

Tavil Mehmet Paşa Caddesi'nde Cuma namazı sonrası gerçekleşen açılışa İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek, Milletvekili ve 1'nci sıra adayı Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Yüceer, Gençlik Kolları İl Başkanı Taha Furkan Sönmezel, eski İl Başkanı Ömer Sayın, Merkez İlçe Başkanı Adil Esen ve çok sayıda vatandaş katıldı. Seçim bürosu açılışında partililere seslenen Bolu Belediye Başkanı Alaadin Yılmaz, seçime kısa bir süre kaldığını belirterek "Bugün en hareketli mahallelerimizden olan Gölyüzü Mahallesinde böyle bir vesile nedeniyle bir aradayız. Bu açılışın inşallah 7 Haziran'da yeni Türkiye'nin açılışı olmasını ümit ediyorum. Rabbim yardımcımız olsun, hepinizin Miraç Kandilini kutluyorum" dedi.

ERCOŞKUN:"7 HAZİRAN'DA ÜÇ MİLLETVEKİLİ İLE MECLİSE GİTMEK İSTİYORUZ"

Diğer konuşmacı Milletvekili Ali Ercoşkun ise, "Haziran 2011'den bu yana diğer milletvekili arkadaşımız ile birlikte Bolu'muzu, sizleri TBMM'de temsil etmeye çalışıyoruz. 7 Haziran seçimleri öncesi yine milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Bolu'nun her köşesinde, yani 492 köyünde, 9 ilçe, 3 beldesinde sizlerle birlikte bu seçim çalışmalarını gerçekleştiriyoruz. Zaman dar, yirmi gün kadar bir gün kaldı. Bu yirmi günlük sürede gidemediğimiz, ulaşamadığımız bazı yerler olacak muhakkak. Buradaki bu kadro o eksiğimizi kapatacak inşallah" diye konuştu.

2011'de oylarını 5-6 puan arttırmalarına rağmen bir milletvekilini muhalefete kaptırdıklarını vurgulayan Ali Ercoşkun, sözlerini şöyle sürdürdü: "Netice itibariyle muhalefet partisi milletvekilinin Bolu'ya hiçbir şey katmadığını hem biz, hem ona oy verenler, hem de halkımız çok iyi gördü. Önümüzdeki dönemde bugüne kadar elde ettiğimiz tecrübe ile meclise gidersek, bir bakana, bir başbakana gittiğimizde çok kuvvetli olacağımızı görmemek mümkün değil. O yüzden inşallah 7 Haziran'da üç milletvekili ile meclise gitmek istiyoruz. Bu güçle, bu heyecanla bunu başarabileceğimizi de görüyoruz. Bolu'nun her köşesine gittiğimizde görmüş olduğumuz o heyecan, o coşku, inşallah netice almamıza vesile olacaktır."

COŞKUNYÜREK: "ULAŞMADIĞIMIZ İNSAN, SIKMADIĞIMIZ EL KALMAYACAK"

İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek'te, Ercoşkun'dan sonra yaptığı konuşmada,"Bu halk, olmayacak şeyleri vaat edenlere rabbimize hamd olsun ki bu millet prim vermedi. Bundan sonrada prim vermeyecek. işte bizlerde bu ülkeyi geleceğe taşımak için, teşkilatlar olarak gece gündüz el ele, gönül gönüle çalışıyoruz. Şurada 7 Haziran seçimlerine 22 gün gibi kısa bir gün kaldı. bu günleri iyi değerlendireceğiz. Ulaşmadığımız insan, sıkmadığımız el kalmayacak. Milletimizle beraber olacağız ve inşallah 7 Haziran'da Bolu'da hep birlikte tarih yazacağız" dedi.

"O COŞKUYU, O HEYECANI HEP BİRLİKTE YAŞAYALIM"

Başbakan Davutoğlu'nun 19 Mayıs Salı günü Bolu'da miting vereceğini belirterek, Bolululara çağrıda bulunan Coşkunyürek, "19 Mayıs Salı günü saat 19.00'da tüm halkımızı Belediye Meydanı'na davet ediyoruz. O coşkuyu, o heyecanı hep birlikte yaşayalım ve Başbakanımıza Bolu'nun yanında olduğunu gösterelim. Umutlar yeşersin ve geleceğimiz aydınlık olsun" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi