HighWayOutlet Alışveriş ve Yaşam Merkezi (AVYM), dopdolu 23 Nisan programı ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına hazır. Çocuklara özel sayısız etkinlikler, oyunlar, yarışmalar ve Pinokyo bu sene HighWayOutlet AVYM 'de sizleri bekliyor.
Ulu Önder Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, HighWayOutlet 'te bu sene de coşku ile kutlanacak. Çocuklar için yarından başlayarak hafta sonunu da kapsayan etkileyici bir program hazırlandı.
DEV PROGRAM
HighWayOutlet AVYM 'nin şahane 23 Nisan programı ritmik jimnastik şovu ile başlayacak. Daha sonra belediye bandosu ve maskot gösterileri ile program devam edecek. Çocuklara özel bayrak dağıtımı yapılacak. 23 Nisan çocuk korosu tüm gün kulaklarınızın pasını silecek. Ayrıca miniklere özel hazırlanmış tiyatro ile çocukların günü renklenecek.
26 Nisan Cumartesi Günü, ilk olarak Belediye Bandosu çocuklar için çalacak. Tüm çocuklara bayraklar dağıtılacak. Maskotlar AVM içerisindeki çocukları eğlendirecek. Çöplü kelebek Atölyesi ile çocuklar el becerilerini geliştirecek. Ayrıca özel olarak çocuklar için Pinokyo gelecek. Pinokyo tüm hafta sonu çocuklarla eğlenip, şarkılar söyleyecek, dans edecek.
27 Nisan Pazar Günü, eğlence Bando ile başlayacak. Yine tüm çocuklara bayraklar dağıtılacak. Pinokyo Pazar Günüde AVM miniklerini eğlendirecek. Ayrıca Pazar Gününe özel olarak çocuklara daha sonra da kullanabilecekleri Takı Atölyesi kurdurulacak. Haftanın finalinde ise yine çocuklara özel düzenlenmiş bir ‘'Uçurtma Şenliği'' yapılacak.