CHP Belediye Başkan Aday Adayı Cahit Çıngı, her salı günü gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerine İzzet Baysal Caddesi esnafı ile devam etti. Esnaf ziyaretinde en çok konuşulan konular yine düzensiz çalışmalar ve Bolu Belediyesi'nde gündeme gelen rüşvet iddiaları oldu.
CHP'den aday adaylığını 7 ay önce açıklayan Cahit Çıngı, her salı günü gelenekselleştirdiği geniş katılımlı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Farklı meslek gruplarına da ziyaretlerde bulunarak sorunları tek tek not alan, konular hakkındaki çözüm önerilerini aktaran Cahit Çıngı ve CHP yöneticileri ve üyeleri, talip oldukları Bolu Belediyesinin uygulamalarından rahatsız olan esnafa CHP iktidarında tüm bu sorunların giderilebileceğini anlattılar. Ayrıca esnafın ve halkın gündeminde 18. madde uygulamaları ile rüşvet iddiaları da yer aldı.
Partili katılımının yüksek olduğu geziye CHP İl Başkanı Fügen Kara, Merkez İlçe Başkan Vekili Metin Özkan, Kadın Kolları il Başkanı Zuhal Işın, İlçe Başkanı Serpil Ber İl ve ilçe yöneticileri, gençler ile partinin emektar isimleri de yer aldı.
CHP'nin iktidarının Bolu için gün geçtikçe daha da önem kazandığını belirten Çıngı, "Temiz ve ilkeli siyaset, samimi bir yönetim ve halkçı politikalarla birleştiğinde Bolu'muzda yaşanan sorunların hiçbirinin yaşanmayacağını söyleyebiliriz" dedi. Kadın dostu, çocuk dostu, gülen, mutlu insanların şehrini yaratacaklarının altını çizen Çıngı, yerel seçimlerde CHP'nin büyük başarı sağlayacağına inandıklarını belirtti.