Hafta sonunda Merkez ilçe PTT Caddesi ve caddeye bağlanan alternatif sokaklarda yapılan trafik uygulamasında iki saat içinde 23 araca 6 bin 901 TL'lik idari para cezası kesildi.

Şehir içi Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ihbarlı denetimde 23 araca idari para cezası kesildi. Hafta sonunda akşam 21.30'da başlayıp iki saat devam eden trafik uygulamasında PTT Caddesi ve caddeye bağlanan alternatif sokaklarda denetimler yapıldı.

İki saat boyunca yapılan denetimlerde alkollü olduğu tespit edilen 1 araç sürücüsüne, aracında yüksek sesle müzik dinleyen 6 sürücüye, aracını ışıkla donatmış 5 sürücüye, ehliyetsiz araç kullanan bir sürücüye, ehliyetini almaya hak kazanan ancak henüz ehliyetini almamış bir sürücüye, aracında apart egzoz bulunan bir sürücüye, aracında teknik değişiklikler yapması gereken bir sürücüye, evrakları yanında bulunmayan bir sürücüye, saygısızca araç kullandığı tespit edilen bir sürücüye, yanında ehliyeti olmayan bir sürücüye, ters yönde seyir eden bir sürücüye ve aracını yazılarla donatan bir sürücüye idari para cezası kesildi.

Denetimlerde 23 araç sürücüsüne toplam 6 bin 901 liralık idari para cezası kesildi.