Boluspor transfere hız verirken Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa'nın orta saha U19 milli oyuncusu Kubilay Aktaş'ın peşinde.

HABER: FAHRİ GÜNDÜZ
Boluspor 2015-2016 sezonuna yaptığı transferle iddialı olduğunu gösterdi. Ümit Özat ile anlaşmasından sonra bir bir transfer imzalarını atan Boluspor'da şimdi de Kasımpaşa'dan Kubilay Aktaş listeye girdi. İddialı bir kadro kurmaya çalışan Boluspor kamp dönemi içinde bir an evvel istediği oyuncuları takıma kazandırıp, sezona hazır girmek istiyor. Teknik Direktör Ümit Özat bilgisi ile transferleri gerçekleştiren Boluspor, Süper Lig temsilcisi Kasımpaşa'nın orta saha oyuncusun ve U19 Milli takım oyuncusu Kubilay Aktaş'ı listesine aldı.
KUBİLAY AKTAŞ KİMDİR!
29 Ocak 1995 Fransa doğumlu Kubilay Aktaş, 1.82 cm boyunda orta saha oyuncusu. Amatör olarak futbol hayatına 2004 yılında Fransa'nın köklü kulüplerinden Olimpique Lyon altyapısında başlayan Kubilay, 2009 yılında Saint-Priest takımına geçti. Burada 2 sezon geçirdikten sonra 2011 yılında Evian Thonon Gaillard takımında forma giydi. O dönemde genç yetenek olarak lanse edilen Kubilay St. Etienne takımının dikkatini çekti ve 2012-2013 sezonu başında bu takıma transfer oldu. St. Etienne U19 Takımı formasıyla ligde bütün maçlarda görev alan ve futboluyla herkesin dikkatini çeken Kubilay, bu sezon başında Kasımpaşa'ya transfer oldu. Henüz 18 yaşında olmasına rağmen geçtiğimiz yıl başarılı bir sezon geçiren Kubilay, U19 Milli Takımımızda da forma giymektedir.