2014 yılının şanslı çifti Rıfat Öztürk ve Saniye Akdede oldu. Çiftin nikahı 2014 yılı Bolu yılı etkinlikleri kapsamında Bolu Belediyesi önünde 2014 yılının ilk ayının 14'ünde saat:14:14'de Bolulu vatandaşların huzurunda kıyıldı.
2014 yılı Bolu Belediyesi tarafından ‘Bolu Yılı' olarak ilan edildi. Yıl boyunca her ayın 14'ünde birbirinden güzel etkinliklerle kutlanacak olan etkinlikler kapsamında Bolu Belediyesi önünde 2014 yılının ilk ayının 14'ünde saat:14:14'de Rıfat Öztürk ve Saniye Akdede çiftinin nikahı kıyıldı. Genç çift mutluluğa Boluluların huzurunda ‘Evet' dedi.
Çiftin Nikahını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıyarken çiftin nikah şahitliğini ise İzzet Baysal Vakfı Başkanı Ahmet Baysal ve eşi Solmaz Baysal yaptı. Heyecanlı oldukları gözlenen çifte Başkan Yılmaz ömür boyu mutluluklar dileyerek konuşmasında aile olmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Yılmaz, ”Genç çiftimizle birlikte bugün burada çok mutlu bir an yaşıyoruz ve ilk kez böyle bir ortamda bir çiftimizin nikâhını kıydık. Evlilik özveri işidir, birbirinizin gözlerine her zaman böyle güzel bakmanız dileğiyle ömür boyu mutluluklar” dedi.