Yatırım ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, kurumlar arası işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla yapılan İl Koordinasyon Kurulu'nun 2014 yılı I. dönem toplantısı, Vali Yardımcısı Ömer Eru başkanlığında yapıldı.
Valilik Yedigöller Toplantı salonunda yapılan toplantıya kaymakamlar, il, ilçe ve belde belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Ömer Eru Bolu'da, yürütülen projeler ile ilgili bilgiler verdi.
2012 Yılı Temmuz dönemi itibari ile İlimiz genelinde 74'ü Bölge Müdürlükleri, 155'i İl Müdürlükleri, 16'sı Üniversite, 153'ü Kaymakamlıklara ve 118'i Belediyelere ait olmak üzere toplam 516 proje yürütüldüğünü ifade eden Vali Yardımcısı Ömer Eru, proje bedellerinin toplamının 4 milyar 775 milyon 45 bin TL, yılı ödeneklerinin ise 300 milyon 626 bin TL olduğunu ve ödeneklerin harcamasının da 277 milyon 200 bin TL olduğunu belirtti.
Toplantıya katılan Bölge ve İl Müdürleri kendi kurumları ile ilgili Bolu'da yürütülen ve yapımı programlanan yatırım ve projelerle hakkında bilgiler verdiler.