Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Mengen ve Mudurnu için müjde verdi. Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz, Mengen ve Mudurnu ilçelerinin futbol sahalarının sentetik olacağını söyledi.

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz geçtiğimiz günlerde spor adamları, taban birlikleriyle yaptığı toplantıda önemli açıklamalarda bulunmuştu. Önemli açıklamalardan biri ise, iki ilçeye 2015 yılında yapılacak olan sentetik sahalar oldu. Bakan Yardımcısı Yılmaz spor adamlarından gelen istek üzerine açıklamasında, Seçimlerden önce yani 2015 yılında Mengen ve Mudurnu'ya acil ihtiyaç olan sahalarını yapacağız. Bu sahalar uzun süre kullanılması adına sentetik olacak. Nasip olursa seçimlerden evvel sahaları ilçelerimize teslim edeceğiz. Böylelikle futbol sahaları için sorunumuz bitme noktasına gelecek” dedi.

Bu sahaların yanı sıra, Göynük'te var olan sahanın küçük olmasına da yerinde çözüm üretmek için İl Müdürü Yahya Şahan'a talimat verdi. Yine Göynük'te olan kapalı spor salonunun il müdürlüğüne devrinin olması gerektiğini, devir sonrası da bakım onarımının ivedi şekilde yapılacağının müjdesini verdi. Bakan Yardımcısı Metin Yılmaz'ın müjdeleriyle mutlu olan ilçe spor adamları, teşekkür ederek, toplantı sonrası ilçelerine müjdeli haberi vermek üzere yola çıktılar. Haber Merkezi