Gelişim U17 liginde Boluspor U17 erteleme maçında Kayseri Erciyespor'u konuk etti. Ligin ilk devresinde Kayseri'de oynanan maç 1-1 sona ererken, kırmızı beyazlılar erteleme maçında beklenmedik bir mağlubiyet aldı.

Bolspor U17 sahasında Kayseri Erciyespor'u konuk ederken, kırmızı beyazlı ekibin başında Teknik Sorumlu Hasan Tosun'un UEFA A kursunda olduğu için Alt yapı koordinatörü Çetiner Erdoğan çıktı. Karşılaşmaya her iki takımda orta saha mücadelesi ile başlarken, ilk yarının sonlarına doğru misafir takım Erciyespor ataklarını arka arkaya Boluspor kalesine yaptı. 38'inci dakikada da maçta çok istediği gole kavuştu. Bu golün ardından ikinci golü arayan Erciyespor 40'ıncı dakikada bir gol daha bularak ilk yarıda skoru 0-2'ye getirdi.

İkinci yarıda avantajlı olduğu için skoru koruyan misafir ekip Boluspor ataklarında gole izin vermezken, maçı da 2-0 bitirmeyi bildi. İkinci yarının erteleme karşılaşması olduğu için Bolu'dan net skor alan Erciyes üçüncü karşılaşmayı oynamak için Boluspor'u statü gereği Kayseri'ye davet etti. Temsilcimiz Hafta sonunda Erciyespor ile Kayseri de karşılaşacak. (Haber Merkezi)