1965 Boluspor Taraftar Derneği de, Beşiktaşla oynanacak hazırlık maçı nedeniyle yaşanan tartışmalara kayıtsız kalmadı. Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklama şu şekilde;
Son günlerde hafta sonu hazırlık karşılaşmasında Beşiktaş Jk ile oynayacağımız karşılaşma öncesi ne yazık ki bazı spor ve yerel basınının tutumunu görünce bu açıklamayı yapmaya mecbur kaldık.
Bu konunun bazı kesimler tarafından farklı yönlere çekildiğini görmekteyiz. Kendi çıkarlarınızı değil! Boluspor çıkarlarını düşünmeniz beklenirken yapılan tutumlar son derece yanlıştır.
Boluspor kulübü yöneticilerinin kapı kapı dolaşıp reklam toplamaya çalıştığı, kombine kart satmaya çalıştığı ve kulübe gelir sağlamak amacı ile gece gündüz mesai harcadığı şu günlerde bazı kesimlerin Beşiktaş maçı naklen, Kanal ile Beşiktaş Tv arasında anlaşma var gibi haberlerin ne yöne çekildiğinin farkında bile olamayan malum kurum ve kişilere son sözümüzü söylüyoruz!
- Malum kanal Boluspor kulübünü tanımalıydı!
- Malum kanal Benim şu kadar masrafım olacak” diyerek anlaşması gereği sadece çekim hakkı olan ve karşılaşmadan 2-3 saat sonra BJK TV ‘den yayınlanacak olan bir olayda kendi çıkarlarını düşünmemeli ve masrafının yarısını kulüpten talep etmemelidir!
Yoksa bu konuda sessiz kalmayacağımız gibi GEREK O KURULUŞLARA ve KİŞİLERE CEVABIMIZ ÇOK SERT OLACAKTIR !
Bugüne kadar yapmadığınızı yapın ve artık BOLUSPOR'UN yanında yer alın….
Böyle devam etmeniz durumunda HODRİ MEYDAN DİYORUZ!
Saygılarımızla
1965 Boluspor Taraftarlar Derneği