Boluspor, 2007-2008 sezonundan bu yana 16 teknik direktörle çalıştı. PTT 1. Ligde en uzun kalan takımların başında kalan kırmızı beyazlılarda bakın 2007'den bu yana kimler çalıştı. Boluspor o zamanki adı ile Bank Asya Birinci ligine 2007-2008 sezonunda başladı.

Haber Merkezi

8 sezondur bu ligin gediklisi olan Boluspor'u 8 yılda tam 16 teknik adam çalıştırdı. İlk iki sezon ve son sezonda lig boyunca tek isimle çalışan Boluspor'da, Serhat Güller bu dönemin en çok görev alan ismi oldu.

8 SEZONDA GÖREV ALAN İSİMLER ŞÖYLE:

Boluspor iki sezon boyunca Serhat Güller ile çalıştı. Güller bu ligin yeni ekibi ile iki sezon takımına play-off heyecanı yaşatmayı başardı.

İki yıl aradan sonra 2009-2010 sezonuna ise Coşkun Demirbakan ile başlayan kırmızı beyazlılar aynı sezonu Mustafa Uğur ve ardından Cüneyt Karakuş ile sonlandırdı. Bu üç sezonda Boluspor'un başında Necip Çarıkcı ve ekibi vardı.

2010-2011 sezonuna yine şampiyonluk parolası ile başlayan Emin Semercioğlu başkanlığındaki Boluspor, Levent Eriş ile yeni sezona merhaba derken, aynı sezonu Hüsnü Özkara ile tamamladı.

Boluspor yine Necip Çarıkcı başkanlığında Cihat Arslan ile başladığı 2011-2012 sezonunu önce Özcan Kızıltan ardından Bahri Kaya ile tamamladı.

Bir sezon sonra ise göreve gelen başkan Abdullat Abat yine Serhat Güller ile sezona başlarken, Oğuz Çetin 2012-2013 sezonunda Abat'ın 2. Tercihi oldu.

2013-2014 sezonunda başkanlık koltuğuna Mehmet İnceayan yarım dönem için otururken sezona Ali Beykoz ile başladı. Besim Durmuş o sezon Boluspor'un 2. hocası olurken, Engin Korukır'da bir süre görev aldı. Aynı sezon Boluspor'u ligden düşmekten Yılmaz Özen kurtardı.

Kırmızı beyazlılar bu sezon ise Savaş Abak döneminde bir hocayla ligi tamamladı. Sezon başında göreve gelen Reha Erginer son maça kadar takımının başında görev aldı.

1965'DEN BU YANA 61 HOCA

50 yaşında olan Boluspor'da bugüne kadar ise tam 61 teknik adam görev aldı. Lefter Küçükandonyadis ile başlayan bu serüven şimdilik Reha Erginer ile son buldu. 62. hocanın kim olacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.