Uzun ve sıcak günlerde geçirilen Ramazan Ayı'nın ardından 17 Temmuz'da tüm İslam Âlemi ile birlikte Ramazan Bayramı'nın idrak edileceği Bolu'da çifte bayram yaşanacak. Bolu o gün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 81. yıldönümünü de kutlayacak. Gün boyu resmi ve özel kurum ve kuruluşları Türk Bayrağı ve Atatürk posterleriyle donatılacak.

Bolu'da bu Cuma günü çifte bayram kutlanacak. Ramazan Ayı'nın sona ermesi ile kutlanacak olan Ramazan Bayramı'nın yanı sıra Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Bolu'ya gelişinin 81. Yılı kutlamaları da çifte bayram yaşatacak.
Bolu Valiliği tarafından organize edilen program 17 Temmuz Cuma Günü sabah saat 09.15'te Atatürk'ün Uğur Mumcu Parkı'nda temsili olarak karşılanması ve akabinde halk oyunları gösterileri ile başlayacak.
Program Uğur Mumcu Parkı'nda saat 09.30'da Atatürk'e saygı yürüyüşü ile devam edecek. Yürüyüş İzzet Baysal Caddesi boyunca Anıt Park'a kadar devam edecek.
Saat 10.00'da Anıtpark'taki törende Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından çelenkler sunulacak, saygı duruşunda bulunulacak, İstiklal Marşı okunacak ve ardından Anıt Özel Defteri imzalanacak.
Saat 10.15'te Valilik Binası 1. Katta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü'nce hazırlanan ‘Atatürk ve Bolu' konulu fotoğraf sergisi gezilecek. Bolu Valiliği tarafından hazırlanan programın işleyişi esnasında Model Helikopter havadan çekim yapacak. Ayrıca Bolu Valiliği'nin talimatı ile daire müdürlükleri de program yerinin hazırlanması ve bir aksaklık yaşanmaması için çalışmalarını tamamladı. Haber Merkezi