İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan kontrollerde 3 otomobilde çeşitli miktarlarda kubar esrar, kenevir tohumu ve uyarıcı hap bulundu.

D-100 Karayolları üzerinde uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler durdukları otomobillerde esrar maddesi buldu. Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler D-100 Karayolu üzerinde yapılan kontroller esnasında şüpheli Y.Ç'nin kullanmış olduğu 14 plakalı otomobilde ve şahsın üzerinde yapılan incelemede 11 gram kubar esrar maddesi buldu.

Ekipler istihbari çalışmalar sonrası şüpheli Ü.D. isimli şahsın 14 plakalı otomobilde ve üzerinde yapılan arama neticesinde 8 gram kubar esrar maddesi ile kenevir tohumu ele geçirdi.

D-100 Karayolu üzerinde çalışmalarına devam eden KOM ekipleri şüpheliler Y.Ç ve O.E isimli şahısların kullanmış oldukları 14 plakalı araçta ve üzerlerinde yapılan arama neticesinde 3 gram kubar esrar maddesi, 20 adet uyuşturucu ve uyarıcı hap (extacy) ile 1 adet kullanıma hazır tütün-esrar karışımlı sigara ele geçidi.

Her üç olayla ilgili olarak şüpheli şahıslar adli mercilere teslim edildi.