Yeni sezonda Boluspor'un sahaya ineceği tarih de belli oldu. Teknik Direktör Reha Erginer'in verdiği rapor doğrultusunda kırmız beyazlı ekip ilk antrenmanını 12 Temmuz' da yapacak.
Temmuz ayının başlaması ile birlikte bir çok takımın yeni sezon hazırlıklarına başlaması beklenirken, kırmız beyazlı ekibimizin de programı belli oldu. Teknik Direktör Reha Erginer yeni takımıyla ilk çalışmasını 12 Temmuz Cumartesi günü yapacak. Sözleşmesi devam eden oyuncular ve yeni transferlerle birlik de yeni sezona sorunsuz merhaba demeye hazırlanan Boluspor'da ilk antrenmanın akşam saatlerinde yapılması beklenirken, genç teknik adam kamp programını da yaptığı gelen haberler arasında yer alıyor.
12 Temmuz Cumartesi'nin ardından 14-15 Temmuzda Bolusporlu oyuncuların sağlık kontrollerinin yapılması bekleniyor. Sağlık kontrollerinin ardından tempoyu yavaş yavaş yükseltmesi beklenen Reha Eriner'in, 19 Temmuz'da yapılan antrenmanların ardından tüm takıma laktak testi ile yeni sezona hazırlanacakları gelen haberler arasında yer aldı