Boluspor Basketbol Takımı sezon hazırlıklarına başladı. Atalay Gemen önderliğinde toplanan kırmızı beyazlı ekip, sezon hazırlıklarını 17 Temmuz Spor Salonu'nda sürdürüyor.
Boluspor Basketbol Takımı sezon öncesi hazırlık kampına başladı. Daha önce 6 Ağustos'ta başlaması planlanan hazırlık çalışmları salonda yapılan tadilat nedeniyle 21 Ağustos'a ertelenmişti. Dün ilk antrenmanını yapan kırmızı beyazlı ekip, sezona güçlü bir şekilde girebilmek için çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Çalışmaların gayet olumlu başladığını ve hedeflerinin lige yükselmek olduğunu belirten Atalay Gemen, İyi bir başlangıç yaptık. Sezona güçlü bir şekilde hazırlanarak 5 basamaklı olan ligin ilk basamağını sorunsuz bir şekilde atlatmak istiyoruz. İnşallah bizim için hayırlısı olur” dedi.
İlk çalışmaya tam kadro katılan ekipte, dizinde hafif ağrıları olan Levent Altan çalışmayı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Ciddi bir sakatlığının olmadığı öğrenilen Levent'in takıma yarın katılması bekleniyor.
HAZIRLIK MAÇLARI OYNAYACAĞIZ
Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan takımın koçu Atalay Gemen, Ülkemizde oyuncular çok yatıyor. Bunun önüne geçmemiz lazım. Takımda Levent'in küçük bir sakatlığı var. Bunun dışında iyi bir takım olduk. Şu anda şahsi idmanlar yapıyoruz. Her hafta tempomuz artacak. Her zaman iddialı olacağız. 12 günde 23 idman yaptıktan sonra birkaç gün izin vereceğiz. 1'e 1, 2'ye 2 çalışmalara yakında başlayacağız. Kampımızda çeşitli hazırlık maçları oynayacağız” ifadelerini kullandı.